Login

Glas-in-loodramen: ook geschikt voor uw interieur!

Gepubliceerd: 2014-05-20 06:17:13 | Door aaglashandel | 1307x bekeken |

Glas-in-loodramen: ook geschikt voor uw interieur!

Glas-in-loodramen: ook geschikt voor uw interieur!

Als u op zoek bent naar een bijzonder accent voor in uw raam of (binnen)deur, is glas-in-lood een goede optie. Glas-in-lood staat niet alleen ontzettend stijlvol, maar verhoogt ook uw privacy omdat door deze ramen minder makkelijk naar binnen gekeken wordt.

Glas-in-loodraam in uw eigen stijl

Glas-in-loodramen: ook geschikt voor uw interieur!

Met glas-in-lood kunt u veel kanten op. Uw inrichting kan hiermee zowel een klassieke als een moderne uitstraling krijgen, afhankelijk van het patroon en de kleuren in het glas-in-loodraam. Overigens kan hier ook blank glas in geplaatst worden. Daarnaast kunt u kiezen tussen gewelfd glas, dat authentiek oogt, en glad glas, dat geen verbuigingen in het beeld vertoont en een moderne uitstraling heeft.

Ontwerpen van glas-in-loodramen

Bij A&A Glashandel kunnen we uw eigen ontwerp voor een glas-in-loodraam voor u uitwerken en dit maken. Indien u nog geen ideeën heeft over hoe uw glas-in-loodraam eruit moet komen te zien, hebben wij uiteraard genoeg voorstellen klaarliggen ter inspiratie.

Praktische zaken

Wist u dat A&A Glashandel ook glas-in-lood kan combineren met isolatieglas? Wij plaatsen uw glas-in-loodpanelen hierbij tussen glasbladen van isolatieglas. Zo heeft u niet alleen een prachtig, maar ook nog eens een heel milieubewust raam. Daarnaast kunnen wij ook uw oude glas-in-loodramen restaureren door ze opnieuw te verloden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Andere sfeervolle raamtoepassingen

Twijfelt u nog of u voor glas-in-loodramen of voor een ander soort raambewerking wilt gaan? Wij kunnen het glas ook op vele andere manieren decoreren. Wilt u kleur op uw raam? Denk dan aan:

Manieren om uw raam minder doorzichtig te maken:

  • Figuurglas
  • Glas zandstralen

Keuken achterwanden

Glas-in-loodramen: ook geschikt voor uw interieur!

Voor meer informatie over alle beschikbare toepassingen, kijkt u op onze website. A&A Glashandel levert overigens ook allerlei andere glasproducten op maat, zoals veiligheidsglas en hardglazen keuken achterwanden. Heeft u uw keuze kunnen maken, of heeft u hier juist advies bij nodig? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieAaglashandel


Like deze focus


Naar boven
Feedback