Login

Geborduurde logos | Hoe gaat het in zijn werk?

Gepubliceerd: 2014-07-16 07:14:01 | Door Borduurlogos | 873x bekeken |

Geborduurde logos Hoe gaat het in zin werk?

Het borduren van logo’s, letters en cijfers bestaat al honderden jaren. Alleen is de techniek nu sterk veranderd en word het grootste deel met machines en een borduurkaart. Deze kaart bevat het patroon met stippen erop. Hierdoor herkent de machine waar de steken moet komen. Dit geheel gaat uiteraard niet automatisch en er komt nog altijd handenarbeid bij kijken.

Borduurlogos.nl | Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geborduurde logos | Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn twee verschillende soorten variaties in borduuremblemen. Dat zijn 100% borduringen en  75% borduringen.  Een 100% borduring kenmerkt zich doordat het logo en de achtergrond volledig geborduurd zijn. Een 75 % borduring, daarbij is het logo geborduurd, maar is de achtergrond van stof. De kwaliteit is van beide logo’s hetzelfde en er word meestal gekeken wat het mooiste resultaat geeft.  Maar….we zijn er nog niet.

Er bestaan ook geweven emblemen. Geweven emblemen worden gekozen als er een logo met veel detail aanwezig is. Door het te weven kunnen alle details, zo klein als ze zijn mooi gedetailleerd worden. Dit komt omdat het dunnere garen worden gebruikt.

Bent u benieuwd wat zoiets nou kost?

http://www.borduurlogos.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBorduurlogos


Like deze focus


Naar boven
Feedback