Login

Ga magneetvissen als je tijd over hebt

Gepubliceerd: 2014-09-18 08:22:10 | Door Dfeer | 1270x bekeken |

Last van verveling?

Ga magneetvissen als je tijd over hebt

Blijf niet stil zitten ga eens magneetvissen en ontdek wat er op de bodem van een rivier of kanaal verborgen ligt. Wat moet je doen en wat moet je kunnen om te kunnen magneetvissen.

Magneetvissen een leuke hobby

 Allereerst koop een magneet die rond de 200 kilo trekkracht bevat. Daarbij koop je sterk touw die je aan de magneet bevestigd. Voor magneetvissen hoef je niet over top talent te beschikken. Je gooit slechts de magneet in het water en haalt hem weer binnen.

Wat vang je dan zowel?

Tijdens het binnenhalen blijven alle magnetische metalen aan de magneet plakken. Dit kan van alles zijn van kleine spijkers tot aan gestolen goederen. Vaak belanden deze gestolen goederen in het water doordat de spullen te gevaarlijk werden voor de dief. Als dief ga je geen gat graven om de gestolen spullen in te verstoppen, nee in het water gooien is het makkelijkst.

Waar kun je het beste vissen?

Dit ligt er net aan wat je wilt vangen, overal liggen genoeg spullen op de bodem. Wil je specifiek wat uit de 2e wereld oorlog vangen dan zul je vooral op zoek moeten gaan naar waar gevochten is. Op de plekken waar het meest gevochten is heb je de meeste kans dan wat te vinden. gestolen goederen vind je vaak op plekken waar dieven snel hun gestolen goederen kunnen dumpen. Deze plekken vind je overal dus ook bij jou in de buurt!

Bron: Magnetarvismagneet.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback