Login

Energie aanbiedingen vergelijken met gratis cadeaus

Gepubliceerd: 2016-10-31 09:59:27 | Door klaartjedebeijl | 668x bekeken |

Er zijn enorm veel energie aanbiedingen op de markt. Iedere leverancier biedt namelijk wel een gratis cadeau of korting aan bij een energiecontract. Het is aan te raden om al deze energie aanbiedingen te vergelijken om het meeste geld te besparen.

Alle energie aanbiedingen in één overzicht

Veel leveranciers geven cadeaus weg bij hun energie aanbiedingen. Zo kan je bijvoorbeeld een gratis tablet ontvangen of kiezen voor een kadobon van de Mediamarkt of Bol.com. In Nederland zijn er enorm veel leveranciers en bieden ze ieder weer andere aanbiedingen en acties aan. Hierdoor kan het soms lastig lijken om alles goed op een rijtje te krijgen. Er wordt ook meestal onderscheid gemaakt in gas én stroom contracten en gas óf stroom contracten. Op de website kan je selecteren wat voor een contract je wilt. Je ziet dan meteen welke aanbiedingen van toepassing zijn voor jou. Daarnaast is er ook nog een interactieve vergelijkmodule beschikbaar waarmee je alle energiecontracten kan vergelijken. Je ziet meteen wat je kwijt bent per maand en de aandachtspunten van de verschillende energie aanbiedingen. De aanbiedingen worden ook beoordeeld op een aantal punten, hier zijn een aantal sterren aan verbonden. Zo zie je dus meteen welke acties voordelig zijn. 

Ieder jaar overstappen op energie aanbiedingen loont

Overstappen op energie aanbiedingen is erg eenvoudig. Bijna alles wordt namelijk geregeld tussen de leveranciers onderling. Je hoeft enkel je meterstanden door te geven. Vervolgens wordt al het papierwerk gedaan door je nieuwe en oude leverancier. Je zult ook nooit zonder gas en stroom zitten, je nieuwe contract gaat gewoon in op de dag dat je oude contract afloopt. Het is aan te raden om ieder jaar over te stappen. Zo profiteer je dus ieder jaar weer van hoge welkomstkortingen en cadeaus. Let bij het vergelijken van energie aanbiedingen dus ook op de contractduur. Veel aanbiedingen zijn ook gewoon geldig voor een éénjarig contract. Zo kan je het ene jaar kiezen voor een kadobon en het andere jaar weer voor een gratis tablet. Of natuurlijk gewoon voor cashback of korting op je jaarafrekening. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen wanneer het aankomt op energie aanbiedingen. Daar spelen leveranciers op in en bieden dus uiteenlopende acties aan.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback