Login

Een makkelijke maaltijd thuisbezorgd

Gepubliceerd: 2016-05-24 08:44:26 | Door Lisa | 726x bekeken |

Een makkelijke maaltijd thuisbezorgd

Online boodschappen doen, maaltijden bestellen via het internet, en allerhande van deze gerelateerde diensten kun je tegenwoordig op het wereldwijde web vinden. Daarmee wordt alles steeds makkelijker en leuker, daarnaast zie je dat er steeds meer niche producten en diensten verschijnen, waar je vroeger voor naar de supermarkt ging omdat je weinig keuze had, kun je nu met een ruime keuze op het internet terug vinden, denk aan speciaal zaken die bijzondere producten verkopen, denk aan de ouderwetse kaasboer, bakker of zelfs groenteboer, dankzij de komst van supermarkten en hun sterke aanwezigheid zijn deze specialisten met vaak kwaliteit producten en verse ingrediënten uit het straatbeeld verdwenen.

Online boodschappen doen

Je ziet als het ware een revolutie gaande op het internet, waar de grote ketens vroeger de kleinere winkeliers uit het straatbeeld lieten verdwijnen, dit in combinatie met onze snel groeiende maatschappij waarin boodschappen doen op een plek natuurlijk ontzettend efficiënt is, zie je dat dit op het internet weer terug keert. Het internet is namelijk een plek waar je ook alles onder een dank kunt vinden en bestellen, sterker nog je vind er werkelijk alles wat je maar kunt bedenken, en besteld het vanuit je stoel thuis of zelfs op het werk in een paar minuten tijd. Tegenwoordig wordt het allemaal relatief goedkoop bij je thuisbezorgd en is online boodschappen doen ontzettend interessant.

Natuurlijk kun je je online boodschappen bij de webwinkels van de bekende supermarkten doen, maar je kan juist op het internet net zo makkelijk weer je verse producten bij de speciaalzaak bestellen, er zijn zelfs complete winkels die ingrediënten verkopen die direct bij de boer vandaan komen, of het nou zuivel, vlees, vis of groente en fruit is. je kunt het allemaal direct bij doe telers en de boeren bestellen.

Maaltijden aan huis

Niet alleen boodschappen om zelf te koken kun je online doen, je kan tegenwoordig ook maaltijden aan huis bestellen, denk hierbij aan de kant en klare maaltijden die je kent uit de supermarkt, maar dan de verbeterde versie, namelijk verse maaltijden en daarmee gezonde maaltijden. Hoe werkt dit? Net als dat je online vers speciaal zaken hebt, heb je ook diensten die met deze verse producten van boeren direct na de oogst gerechten bereiden, dit wordt door een professionele chef-kok gedaan en wordt na het bereiden van deze maaltijden op de best mogelijke manier gekoeld om het direct daarna bij jou thuis te bezorgen. Er zijn verschillende bezorgdiensten die deze service leveren, Enjoy Fresh, Foodconnect en kook jij of ik? zijn er maar een paar van deze.

Maaltijdboxen

Ook een heel mooi niche product, de maaltijdbox, de perfecte dienst in deze snelle samenleving, dit is een dienst waarop je een abonnement kan nemen, en wordt er vervolgens elke week een maaltijdbox met een aantal gerechten voor een x aantal personen naar keuze bij jou thuis bezorgd. Het mooie van deze dienst is dat de gerechten bedacht worden door professionals en er een gezond eetpatroon wordt aan gehouden en de ingrediënten direct bij boeren vandaan komen, duurzaam en onbewerkt zijn. Gezonder en verser eten kan niet. Deze maaltijden worden zo ingericht dat je ze met de hulp van ingrediënten in exacte hoeveelheden zeer makkelijke op tafel zet. Een makkelijke maaltijd thuisbezorgd die nog gezond, leerzaam en inspirerend is.

Deze maaltijdboxen zijn er in vele soorten en een paar bekende en goede boxen zijn die van De Krat, Streekbox, Beebox om er een paar te noemen. Zo,n box heeft ontzettend veel voordelen, zo bespaar je jezelf een flink aantal bezoekjes aan de winkels, en hoef je niet meer je hoofd te breken over het avond eten, want dit alles wordt voor je gedaan. De recepten worden bedacht en de boodschappen worden ook voor je ingekocht, deze goed gevulde boodschappenpakket wordt vervolgens bij je thuisbezorgd.

Gezonde recepten

Het mooie van deze bovengenoemde diensten is dat je erg veel tijd overhoud voor andere dingen en dat je een stuk gezonder eet, de recepten zijn gezond en met verse onbewerkte biologische producten bedacht, bij de maaltijdbox moet je nog wel zelf koken, erg leuk wanneer je van koken houdt en toch hou je veel tijd over en zijn ze niet veel duurder dan wanneer jezelf boodschappen zou doen. Ben je liever lui dan moe, of heb je het echt heel druk dan kan je een stap verder gaan het het concept van de foodbox voorbij gaan en voor een kant en klare koelverse maaltijd gaan. wederom veel gezonder dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkten. Uiteraard kun je wel verwachten dat deze koelverse maaltijden een stuk duurder zijn, ze worden tenslotte door een chef-kok bereid met de allerbeste ingrediënten en direct hierna bij je thuisbezorgd.

Gezonder en gelukkiger

Deze diensten passen perfect in onze maatschappij, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze zo goed werken, veel mensen zijn al erg druk met hun werk en gezin en daar komt dan het huishouden, de boodschappen, het eten en ga maar door, nog bij kijken. Dit terwijl we veel liever leuke dingen doen met de mensen die we liefhebben, echter zijn er nou eenmaal verplichtingen die we hebben. Door dergelijke diensten kun je het leven een stuk gemakkelijker maken, met een maaltijdbox of koelverse maaltijd bespaar je veel tijd, waardevolle tijd waardoor je meer rust krijgt maar ook meer tijd hebt om de dingen te doen die je echt wilt doen. Je eet gezonder, hebt meer tijd en rust, doet dingen die je leuk vind om te doen en daardoor ben je uiteindelijk een stuk gelukkiger en maakt dit je allemaal samen weer gezonder.

Dit is natuurlijk allemaal erg relatief, en vanuit een ieders zijn perspectief weer anders, het is maar net wat je leuk vindt om te doen, je hoeft tegen een echte kok natuurlijk niet over een foodbox te beginnen, een kok wil graag zelf koken, experimenteren etc. Wanneer je geen kok bent maar het wel erg leuk vind om te koken en nieuwe dingen te leren dan is zo,n box juist weer een perfecte uitkomst.

Wil je toch gebruik maken van een dergelijke maaltijd bezorg dienst, en weten welke er allemaal te vinden zijn, kijk dan eens op deze website waarop je maaltijdboxen, fruitboxen en alle andere maaltijd en boodschappen bezorgdiensten kunt vinden.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback