Login

Edel metalen

Gepubliceerd: 2014-04-14 06:55:38 | Door Gert | 935x bekeken |

Edele metalen

Een basis begrip hebben van metalen is een nuttige zaak in de sieraden wereld. Dit is het meest belangrijkste factor bij het kiezen van een trouwring. De gebruikte metalen hebben een grote invloed voor het maken van trouwringen. De metaal heeft een rechtstreekse invloed op de kosten , prijs, de kleur , duurzaamheid en de uitstraling van de diamant. Hier vind u een aantal relevante tips om een goede beslissing te maken bij het kopen van trouwringen.

Edele metalen

Edele metalen

In de meeste trouwringen worden vaak edele metalen gebruikt . Het gaat over zilver , goud en platina . Dit type metalen zijn zeldzaam en corroderen niet . Hun zeldzaamheid en waarde maken ze geschikte materialen voor ringen. Ze zijn ook minder reactief met andere metalen .

Legeringen voor ringen

Legeringen worden gebruikt om meer kracht en weerstand te bieden in producten zoals trouwringen. De edelmetalen worden vaak met andere metalen gemengd om de ring harder en duurzamer te maken. Het weerstand tegen slijtage wordt groter.

Allergie

Door meer legering gehalte te gebruiken kan je allergie problemen krijgen. Hierdoor kunnen sommige mensen allergische reactie krijgen op hun huid. De meest voorkomende allergie is van nikkellegeringen .


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Trouwplanner

Trouwplanner kopen

Vond u "Edel metalen" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieGert


Like deze focus


Naar boven
Feedback