Login

Dreumes enZo

Gepubliceerd: 2016-05-25 09:01:12 | Door Lisa | 746x bekeken |

Waar vind je leuke dingen voor de kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer en/of babykamer is voor heel moeders een leuke bezigheid. Met regelmaat wordt er een nieuw dekbedovertrek aangeschaft een leuk behangetje vervangen op de muur en naarmate je kind groeit komen er ook steeds weer nieuwe meubels. Maar hoe houd je dit alles een beetje binnen de perken en waar vind je toch leuke spullen voor kinderkamers?

Dreumes enZo voor kinderkamers

Bij Dreumes enZo vind je naast een uitgebreid assortiment aan babykamer inrichting en praktische babyspullen ook een heleboel hippe accessoires om de kinderkamer helemaal mee af te maken. Leuke artikelen voor mooie prijzen, waarmee je op een snelle manier de kinderkamer weer een andere look geeft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitgebreide collectie aan kinderposters. Hang twee mooie posters naast elkaar op een mooi gekleurde muur en je bereikt al een compleet andere look.

Combineer dit met wat leuke kinderkamer accessoires een nieuw dekbedovertrek en zeker weten dat je een blij gezicht zult zien.

Bedenk bijvoorbeeld eens iets in de trend van nu, zwart wit voor de kinderkamer is helemaal hip. Kies voor een strook mooi trendy behang op een witte muur of kijk eens voor een klein velletje muurstickertjes in zwart bijvoorbeeld stippen, sterren of kruisjes. Verdeel deze over de muur. Samen met een maan poster in een zwarte lijst, zwart witte nesting dolls en een leuk dekbedovertrek in zwart wit maak je al een compleet andere look in de kinderkamer.

Heb je iets meer te besteden? Kijk dan ook eens voor een leuk vloerkleed met tribal print, momenteel goed te verkrijgen bij de grotere bekende woonwinkels. Een mooi hanglamp in wit met zwart en eenvoudige witte meubels.

Kortom met een paar goed bij elkaar passende kinderkamer accessoires bereik je al snel een leuke look in de kinderkamer. Bij Dreumes enZo zijn ze hier goed op afgestemd, kijk in de inspiratie kamertjes en vind hier alle artikelen die bijvoorbeeld passen in bepaalde kleur of sfeer.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback