Login

De oplossing: strapless bh's

Gepubliceerd: 2014-05-31 09:34:43 | Door Dfeer | 1054x bekeken |

In de zomer is het voor vrouwen genieten geblazen. Veel vrouwen genieten niet alleen van het mooie weer, maar ook van de mooie jurkjes die ze kunnen dragen.

In de zomer is het voor vrouwen genieten geblazen. Veel vrouwen genieten niet alleen van het mooie weer, maar ook van de mooie jurkjes die ze kunnen dragen. Veel vrouwen gaan voor een mooie strapless jurk, al hoef je die natuurlijk niet alleen in de zomer te dragen. Het enige nadeel dat je bij al die mooie strapless jurkjes hebt is dat je er van die lelijke beha bandjes bovenuit ziet komen. Dat wil je natuurlijk niet.

Daar is dan ook een oplossing voor gevonden. De zogenaamde strapless beha. De strapless beha is een ideale oplossing voor vrouwen die niet die irritante bandjes willen zichtbaar willen hebben. Een strapless beha heeft namelijk geen bandjes. Vandaar de naam strapless beha ook.

Een strapless BH heeft dus als voordeel dat deze onzichtbaar is. Dat komt dus doordat een strapless beha geen bandjes heeft. Vroeger was het nog wel eens moeilijk om een strapless beha te vinden in grote maten, maar tegenwoordig zijn er ook strapless beha’s in grote maten verkrijgbaar.

Veel vrouwen houden niet van het dragen van een strapless beha omdat er nogal wat fabeltjes over de strapless beha bestaan. Zo zou een strapless beha snel kunnen verschuiven of zou het de borsten niet genoeg ondersteunen. Misschien is dat ooit vroeger het geval geweest en leeft deze mythe over de strapless beha nog steeds voort, in ieder geval kunnen we nu concluderen dat het dragen van een strapless beha deze nadelen niet meer heeft. Een strapless beha ondersteunt de borsten voldoende en een strapless beha verschuift ook niet.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback