Login

De beste vloeren voor in huis

Gepubliceerd: 2016-05-23 11:24:21 | Door Lisa | 721x bekeken |

De beste vloeren voor in huis

Als je bent verhuisd of gewoon een nieuwe vloer in jouw huis wil is de soort vloer vaak een lastige keuze. Tapijt, laminaat of toch vloerbedekking? Wij hebben de verschillende soorten vloeren op een rijtje gezet, om de keuze wat makkelijker te maken.

Laminaat

Laminaat lijkt erg veel op een houtenvloer of een parketvloer. Maar het is veel goedkoper dan een houtenvloer of een parketvloer. Laminaat gaat ook lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. De toplaag van het laminaat is afgewerkt met een kunststoflaag die vlekbestendig is. Deze laag beschermt het laminaat ook tegen krassen en inkepingen. Slijtage komt bij laminaat met kwaliteit heel weinig voor.

Vinyl

Ben je op zoek naar trendy en gemakkelijke vloer? Dan is vinyl iets voor jou. Vinyl is verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Doordat de prijzen relatief laag zijn is Vinyl ook nog eens gunstig voor de portemonnee. Vinyl past bijna in ieder vertrek en heeft weinig onderhoud nodig. Het materiaal is namelijk stofwerend en waterbestendig. Een keer per week stofzuigen en af en toe dweilen is afdoende. Een ander voordeel van vinyl is dat het lekker zacht en warm aanvoelt.

PVC-vloeren

Het is bekend dat kunststof vloeren meer aantrekkelijke voordelen hebben dan vloeren van natuurlijke materialen. PVC-vloeren zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud en zijn vaak ook steviger. PVC-vloeren zijn qua geluid stiller dan houtenvloeren. Zeker als jouw huis gehorig is dan is een PVC-vloer het overwegen waard.

Vloerbedekking

De sfeer in een ruimte wordt voor een groot gedeelte bepaalt door welke vloerbedekking er ligt. Daarom is de keuze van de juiste soort vloerbedekking erg belangrijk. Vloerbedekking houdt ook de warmte binnen en is dus energiebesparend. Je kunt in de winter flink besparen op je energierekening. De vloerbedekking zorgt er ook voor dat geluid wordt gedempt. Een goede optie voor een gehorig huis dus.

Wij hopen dat we de keuze iets makkelijker voor jou hebben gemaakt. Er zijn natuurlijk nog meer soorten vloeren, maar de vloersoorten die in dit blog zijn behandeld zijn het meest populair. Ben je eruit? Fabrieksverkoop heeft een ruim assortiment vloeren en geeft graag persoonlijk advies.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback