Login

De beste Antivirus programma’s

Gepubliceerd: 2016-10-24 05:21:55 | Door Dfeer | 647x bekeken |

De beste anti virus

Opruimen van een worm of virus is relatief eenvoudig. Als je een goede virusscanner hebt kunnen geïnfecteerd bestanden snel en efficiënt ontmanteld worden en vervangen worden door een schoon exemplaar. Privé-bestanden kunnen meestal niet worden vervangen, maar het is mogelijk om het geïnfecteerde deel te verwijderen of overschrijven met iets onschadelijk. Een virus scanner die goed en efficiënt is, is dus van dusdanig belang.

Beste boekhoud pakketten online

De beste Antivirus programma’s

Bij het zoeken naar de beste boekhoudpakket, is een oplossingen die betaalbaar en makkelijk te gebruiken is, de beste keus. Denk dan aan functies zoals geautomatiseerde inzendingen, facturatie, factuur betalingen, onkostennota's, financiële rapportages en verzoeningen. Daarnaast kan je ook kijken naar eenvoudig en geavanceerde taken, zoals ingebouwde financiële rapporten en data synchronisatie, bijvoorbeeld, met een point of sale (POS) systeem en bankrekeningen

Virus programma's

1.     Avast Free Antivirus 2016 -  Avast Free Antivirus 2016 scoort hoog in onafhankelijke laboratoriumtesten, vooral de antiphishing-test heeft een hele goede score. Bonus functies zoals de nieuwe password manager en innovatieve router security scan maken het een uitstekende keuze voor een gratis antivirus bescherming.

2.     AVG AntiVirus Free (2016) - De nieuwste versie van AVG AntiVirus Free scoort hoog met onafhankelijke testlaboratoria. Daarnaast is het helemaal gratis en dus wel de moeite waard te proberen.

3.     Panda Free Antivirus (2016) -  Hoewel Panda Free Antivirus niet de allerbeste commerciële antivirusprogramma’s is heeft het wel goede scores bij testen die uitgevoerd zijn.

4.     Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) - Bitdefender Antivirus Free Edition (2014) is een hele goede antivirus die heel goed scoort op de testen. Een sterke, stille, en gratis antivirus oplossing voor elke computer.

5.     ZoneAlarm Free Antivirus + 2017 - combineert een top-notch firewall met antivirus bescherming licentie van de bekroonde Kaspersky. Een goede keuze is dit gratis programma zeker wel als je geen budget hebt voor een full-scale security suite.

6.     Lavasoft Ad-Aware Free Antivirus + 11 - richt zich op de taak van het uitroeien van malware en het afweren van toekomstige aanvallen. Het heeft een goede score en biedt de juiste bescherming.

7.     Avira Antivirus 2016 - scoort hoog met de labs en URL-blokkerende testen, maar doet het wel iets minder in de malware-blokkering en antiphishing-testen. 

Bron: virusscannerervaring.nl

Beste boekhoud pakketten voor kleine tot middel grote bedrijven zijn als volgt:

1.     QuickBooks Online - Je kan kiezen uit drie plannen, te beginnen bij $ 9,99 per maand. Bespaar tijd met workflow-automatisering en eenvoudige navigatie. QuickBooks Online biedt een breed scala aan functies voor alle soorten kleine bedrijven. Dit geldt ook voor freelancers, consultants, online handelaars, winkel en restaurant eigenaren, service providers en nog veel meer. Of je nu net begint, uitbreid of een gevestigd bedrijf bent, QuickBooks Online is vol met eenvoudige en geavanceerde functies om je boekhouding behoeften te voldoen.

2.     Wave Accounting - Gratis (met advertenties zichtbaar). Boekhoudsoftware kosten kunnen behoorlijk oplopen. En niet alle kleine bedrijven zullen profiteren van een betaalde dienst. In plaats daarvan, biedt Wave Accounting een gratis, cloud-gebaseerde accounting software die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. In tegenstelling tot andere gratis accounting software programma's die de mogelijkheden beperken, biedt Wave Accounting een uitgebreide set van boekhoudkundige functies, zonder een maandelijkse prijskaartje.

3.     Zoho Books – voor maar $ 24 per maand biedt Zoho Books alle basisfuncties die nodig zijn voor echt kleine bedrijven, evenals geavanceerde tools die meegroeien met jouw bedrijf. Bovendien, in vergelijking met andere boekhoudkundige software heeft Zoho Books de beste prijs voor al haar mogelijkheden

4.     Freshbooks - De meeste boekhoudkundige software producten hebben een mobiele app, maar niet alle apps zijn gelijk geschapen. Van alle boekhoudkundige mobiele apps is die van FreshBooks de winnaar in gebruiksgemak, uitstekende klantenservice, en voor het aanbieden van alle functies die kleine bedrijven nodig hebben om hun financiën te beheren onderweg. Je kunt kiezen uit vier plannen, te beginnen bij $ 9,95 per maand. Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface.

Bron: Boekhoudenprogramma.net 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback