Login

3 redenen waarom u een slotenmaker zou moeten oproepen

Gepubliceerd: 2016-02-16 08:33:45 | Door Femke Nijkerk | 568x bekeken |

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt, dat het u nooit zal overkomen is er altijd een kans op een inbraak in uw woning. Bij een inbraak wordt vaak veel geweld gebruikt om uw deuren of ramen open te breken, met alle gevolgen van dien. In veel gevallen zal het slot van uw deur of raam flink beschadigd zijn, waardoor deze vervangen of gerepareerd moet worden. Een slotenmaker kan u hierbij helpen! In dit artikel bespreken we drie redenen, waarom u de hulp van een slotenmaker zou moeten gebruiken in dergelijke situaties

Reden #1: voorkom meer schade!

De belangrijkste reden om de hulp van een erkende slotenmaker bij u in de buurt in te schakelen, is het voorkomen van meer schade. Sloten zijn zeer complexe systemen, waardoor u al snel meer schade aanricht als u een slot zelf probeert te repareren. In sommige gevallen is het hierna niet langer mogelijk om het slot nog door een slotenmaker te laten repareren, waardoor deze vervangen zal moeten worden. Dit kost u meer tijd en geld!

Reden #2: krijg advies op maat!

Een slotenmaker helpt u niet alleen bij het repareren of vervangen van sloten in ramen en deuren, ook kan een slotenmaker u helpen met passend advies op maat, want aan de professionaliteit van een slotenmaker valt namelijk niet te tippen!

Welke sloten zijn bijvoorbeeld het meest geschikt voor uw ramen? Welke sloten voor deuren bieden u de meeste veiligheid tegen inbrekers? Enzovoorts. Daarbij kan een slotenmaker u meer vertellen over optionele beveiligingscomponenten, zoals een bewegingssensor, zogenaamde magneetcontacten of bijvoorbeeld een elektronische camera. Hiermee wordt de kans op een inbraak verder ingeperkt.

Reden #3: hulp bij buitensluiting

U kunt per ongeluk de sleutel van uw woning vergeten zijn, geen probleem als u de hulp van een slotenmaker inschakelt. Een slotenmaker heeft uw deur vaak binnen no-time voor u geopend, zonder dat er schade aan het slot wordt aangericht. Probeer de deur in ieder geval nooit zelf te openen, door bijvoorbeeld met een haarspeldje of een pincet in het slot te wrikken. Hierbij richt u meer schade aan, waardoor het slot soms vervangen moet worden. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback