Login

Twerking demonstratie gaat volledig mis

Gepubliceerd: 2013-09-08 13:59:01 | Door Pieter ten Cate | 2161x bekeken |

Twerking demonstratie gaat volledig mis

Twerking rage zet veel mensen aan het "dansen"

De 'Twerking' rage - die extra aandacht kreeg dankzij Miley Cyrus op de MTV VMA awards, heeft een ware YouTube explosie ontketend van video's met mensen die hun kunsten willen laten zien. Soms gaat er echter wel eens wat mis, zoals ook in de onderstaande video. De naamloze dame in de video vertoont haar "kunsten" en word hierbij onderbroken op een manier die je niet meteen zou verwachten.

Twerking tegen een deur niet aan te raden

Na het tonen van een paar vrij standaard moves voor de webcam of camera, plaatst de onbekende dame zich ondersteboven tegen de deur voor de ‘upside down twerk’. Tijdens de onderbreking van haar vriendin gaat ze niet alleen languit richting de vloer, maar slaat ze ook nog eens met haar lichaam door een glazen tafel met een paar kaarsen en een fles drank.

De combinatie van kaarsen en sterke drank zorgt ervoor dat haar broek gemakkelijk vlam vat.

De meid in de video bleef overigens ongedeerd en plaatste het volgende bericht bij de video: 'Ik heb geprobeerd om een sexy Twerk video te maken voor mijn vriendje en kreeg het een beetje warm bij het maken ervan :)'Wat is Twerking precies?

Twerking is een "dans move" waarbij een persoon schud met zijn of haar heupen en achterwerk in een op en neer gaande beweging. Dit zorgt ervoor dat het achterwerk doorschudt of drilt. Het is boven alles een uitdagende en seksueel suggestieve dans, vaak op zogenaamde bubbling of uptempo rnb- of rapmuziek.

Twerking vindt haar oorsprong in Afrikaanse dansen zoals de Mapouka. Zoals te zien was bij de VMA reacties tijdens het twerken van Miley Cyrus, kan niet iedereen de overdreven seksuele bewegingen waarderen. Wij zijn nieuwsgierig naar jou mening over twerken!


Edit: 10-09-2012 - toevoeging m.b.t echtheid van het filmpje.

Inmiddels is bekend gemaakt dat het filmpje in scène is gezet door talkshowpresentator Jimmy Kimmel. Kimmel was ook degene die het filmpje een week geleden onder de aandacht bracht. Gisteren kwam hij in zijn show met de onbewerkte versie met het filmpje. Het origineel kreeg in totaal bijna 10 miljoen hit op YouTube.


Vond je deze focus interessant of leerzaam? Je steunt ons enorm door deze focus te liken en te sharen via social media! Alvast bedankt!


Deel:

Focus gerelateerde producten


Bubbling Beats Top 100

Bubbling Beats Top 100 kopen

Als je echt uit je dak wil gaan moet je dit album halen! Bij geen enkel nummer kan je stil staan! Hij is 100% top!

Bestellen
Bubbling Beats 2

Bubbling Beats 2 kopen

Waanzinnig, met remixes van mensen die smaak voor Bubbling hebben, RMXCRW en Hardwell dus...

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback