Login

Be happy

Gepubliceerd: 2015-12-11 20:17:07 | Door awereness&more | 1347x bekeken |

Is This It?

Be happy

Denk je nooit eens bij jezelf; 'is dit het nou?' Werk ik zo hard, doe ik zo m'n best in het leven om dit? of werk je vooruit? Ga je ervan uit dat alles waar je voor werk voor later is? Dan kun je denken waarom leef je dan niet in het nu? Doe wat je doet voor wat je nu wilt en niet voor later. Leef dag bij dag.. Over deze mentaliteit wil ik het hebben. Ik wil kijken en terwijl ik schrijf erachter komen wat het beste is voor je omgeving en vooral voor jezelf. In het nu leven? of vooral over later denken.

Fuck it

Fuck it kopen

Vind u "Be happy" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Be happy

Leef dag bij dag.

Laten we ervan uitgaan dat ik dag bij dag leef, een meisje van 15.Nou dan zal ik je al kunnen vertellen dat dat niet kan. Dat zul je zelf ook snappen. Als je het nog niet snapt dan leg ik dat wel even uit.Als meisje van 15 op het VWO heb je veel toesten en examens.Zie je het al voor je dat ik voor mijn o zo moeilijke maatschappijleer examen de dag van tevoren was begonnen want dat is wel een beetje wat dag bij dag inhoud. Ik zelf denk dat ik dan in plaats van een 7 een 3 zou hebben gehad...
Dit is natuurlijk logisch, maar denk nu eens na over een 40 jarige moeder. In die leeftijdscategorie hebben de meesten wel een vaste baan en een behoorlijk vast schema.In deze kwestie zou je kunnen zeggen dat 40 jarige moeders best dag bij dag kunnen leven. Ik denk dat dit voor een goed georganiseerde, zelfstandige vrouw goed kan zijn. Van dag bij dag leven heb je waarschijnlijk minder stress omdat je niet ver in de toekomst kijkt. maar aan de andere kant heb je wel dat je tegen obstakels kan oplopen.. ik denk dat dit voor jezelf op z'n tijd best goed kan zijn, ik weet niet of het voor je omgeving altijd zo goed is. Als 40 jarige moeder heb je waarschijnlijk kinderen die nog in huis wonen. Die hebben gewoon veel structuur en aanwijzingen van hun ouders nodig die zeggen; 'Hey piet, ga je op tijd leren voor je tentamen over 2 weken!!'
over het algemeen wil ik zeggen...Ik denk dat je je gewoon niet te veel zorgen moet maken, het komt allemaal wel goed als je maar ambitie hebt en niet opgeeft. Werk voor wat je wilt ook al is het gunstig voor de toekomst en niet persé voor nu. Want vroeg of later moet er iets gebeuren, wat je situatie ook is.Je kunt een 'dag bij dag' instelling hebben maar alsnog genoeg structuur hebben.Dat is mijn tip.
Doe vooral wat je leuk vind en waar je je goed over voelt.Zorg dat je elke avond met een gerust hart naar bed gaat en niet wakker over dingen ligt. 

14,000 Things to be Happy About

14,000 Things to be Happy About kopen

Vind u "Be happy" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Mindful kleuren voor volwassenen

Mindful kleuren voor volwassenen kopen

Vond u "Be happy" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Mindfulness en zelfcompassie

Mindfulness en zelfcompassie kopen

Vond u "Be happy" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Powerfood, yoga en meditatie

Powerfood, yoga en meditatie kopen

Vond u "Be happy" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieAwereness&more


Like deze focus


Naar boven
Feedback