Login

Google earth bengt peniswijk aan het licht.

Gepubliceerd: 2014-01-13 07:10:13 | Door Kirsti | 7285x bekeken |

Een britse woonwijk in de vorm van een penis.

Google earth bengt peniswijk aan het licht.

Google Earth heeft weer eens wat aan het licht gebracht. Een britse woonwijk in de vorm van de genitaliën van een man. De mensen in het britse stadje Hoylake zijn nu bang dat hun huizen minder waard zijn geworden. Wie wil er wonen in een stukje penis? De bewoners hebben het gevoel dat hun wijk een lachertje is geworden. In de huidige huizenmarkt kan ik me deze angst voorstellen, je bent bang dat enig negatief nieuws over je wijk de verkoopprijs negatief beïnvloed. Een verkoopprijs die toch al zwaar onder druk ligt. Maar er is ook nog zo iets van publiciteit. Mensen die er juist de humor van inzien en er graag willen wonen. Kende jullie de wijk? Ik niet maar nu wel. Als ik zo inschat is het een mooie wijk met grote huizen met een grote tuin. Best een plek waar ik zou willen wonen. De aandacht is getrokken. Niet alles hoeft negatief uit te pakken. Angst is een negatieve energie en zal je zekerheidsgevoel aanspreken. Hoe verkoop jij nu je huis? Onzeker of vol lof over je woongenot en noem je tussen neus en lippen door dat deze wijk een hele mooie afbeelding neerzet op Google Earth. Het wordt een beroemde wijk, een wijk waar over gesproken gaat worden. Misschien wordt het wel een wijk waar je status aan kan ontlenen. Misschien? Maar misschien kelderen de prijzen.

Het Engelse Wiltshire.

Google earth bengt peniswijk aan het licht.

Het volgende huizenblok heeft een veel negatievere lading. De hakenkruiswijk in het Engelse Wiltshire, vernoemd naar een klein duits dorpje vlakbij Stuttgart. Dat geeft natuurlijk wel te denken.

Christian Science Dixon.

Google earth bengt peniswijk aan het licht.

Tja en dan is er nog een kerk waarvan in de wandelgangen wordt verteld dat het vijgenblad besteld is. Deze kerk van Christian Science Dixon lijkt een grap van de architect. De plaatsnaam Dixon waar de kerk staat begint qua uitspraak met het Engelse woord voor penis. De slogan van de kerk is 'rising up' Of deze kerk ooit nog verkoopbaar is? Het ligt in Gods handen wat  deze uiting van vrijheid zal teweegbrengen. Misschien zal het ooit getroffen worden door een bliksemschicht. Op dat moment zal duidelijk zijn dat God hier niet van gediend is. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKirsti

Kirsti

Waar ligt mijn focus. Mijn focus ligt thuis, thuis bij ons nieuwe samengestelde gezin verdeeld over twee huizen en niet altijd bij elkaar aanwezig. Onze focus ligt bij de kinderen.


Like deze focus


Naar boven
Feedback