Login

Echt onbeperkt bellen, sms'en en aantal mb's? Het kan!

Gepubliceerd: 2013-09-19 11:50:36 | Door Pieter ten Cate | 2959x bekeken |

Echt onbeperkt bellen, sms'en en aantal mb's? Het kan!

Robin Mobile

Afgelopen jaar zijn vrijwel alle providers afgestapt van het onbeperkt mobiel internet. Vanaf 1 juni 2013 is er een nieuwe provider op de Nederlandse telecommarkt verschenen. Deze nieuwe provider, Robin Mobile, voorziet voor €39,95 per maand consumenten van onbeperkt bellen, sms’en.

Binnenland

Echt onbeperkt bellen, sms'en en aantal mb's? Het kan!

Robin Mobile biedt enkel Sim Only abonnementen aan. Consumenten kunnen voor €39,95 per maand een abonnement nemen. Met dit abonnement kunnen gebruikers onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Vooral door het aanbieden van onbeperkt internet onderscheidt Robin Mobile zich van de hevige concurrentie in de Nederlandse telecom branche.

Robin Mobile biedt namelijk écht onbeperkt mobiel internet aan. Op dit moment verkopen providers als T-Mobile, KPN en Vodafone ook ‘onbeperkt internet’.

Toch hanteren zij een limiet en zodra dit limiet bereikt wordt zullen er extra kosten in rekening worden gebracht of uw internetsnelheid zal worden verlaagd. Bij Robin mobile zal dit niet het geval zijn.

Robin Mobile zal gebruik maken van het KPN netwerk, dit omdat Robin Mobile een concept is van Wilfried Rottier. Wilfried is een ex-topman van KPN dochter Ortel Mobile.

Bellen en SMS’en in of naar het Buitenland

Naast de bundel voor in het Binnenland biedt Robin Mobile ook een bundel aan voor het Buitenland. Deze bundel kost €14,95 en hiermee kun je als gebruiker in en naar het Buitenland bellen. Deze bundel zal niet net als de bundel voor in het Binnenland onbeperkt bellen hanteren. Deze bundel is inprincipe hetzelfde als een prepaidbundel.

Maandelijks opzegbaar

Bij Robin Mobile is het als eerste provider mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen. Normaal gesproken zit je minimaal 1 jaar vast aan een contract, ook met sim only abonnementen. Op dit punt zal Robin Mobile zich dus ook gaan onderscheiden van de concurrentie.

De voor- en nadelen


Voordelen


  • Maandelijks opzegbaar
  • ‘Echt’ onbeperkt internet
  • Relatief goedkoop onbeperkt bellen, sms’en en internetten in één bundel.

Nadelen


  • Bellen naar het buitenland is niet onbeperkt

Conclusie

Voor consumenten die veel bellen, sms’en en gebruik maken van mobiel internet is Robin Mobile vanaf 1 juni de ideale provider. Bellen naar en in het buitenland is niet voordeliger dan bij andere providers, hiervoor kunt u als consument het beste de goedkoopste prepaid uitkiezen.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback