Login

De 5 best verkochte kinder dvd's van 2013

Gepubliceerd: 2013-09-10 14:44:16 | Door Pieter ten Cate | 2859x bekeken |

De 5 best verkochte kinder dvd's van 2013

Kinderfeestje op komst of op zoek naar een manier om je kinderen zoet te houden?

Al snel kom je er als ouder achter dat er niets zo goed werkt als een dvd, om uw kinderen uren kijkplezier te geven. Eindeloos dezelfde dvd's afspelen word echter op den duur wel een beetje eentonig. Een nieuwe dvd kopen kan daarom een feest zijn voor zowel u als u kind!

Het kiezen van de juiste kinder dvd

Wanneer u doorgaans niet word beladen met titels van kinder-dvd's, kan het wellicht wat lastig zijn om te kiezen uit alle nietszeggende titels die er sinds uw jeugd bij zijn gekomen. Hierdoor is het vaak lastig om een keuze te maken bij het uitzoeken van de juiste dvd voor uw kind. Om deze reden vindt u in deze focus een overzicht van de best verkochte kinder-dvd's van 2013.

5. Pippi Langkous 1 t/m 4

Deze dvd box met 4 discs, bevat 12 afleveringen van de originele tv serie over Pippi Langkous en haar vriendjes Tommy en Annika. Hoewel de beelden het al een tijd geleden gefilmd is, blijven de avonturen die gebaseerd zijn wereldberoemde verhalen van Astrid Lindgren, een plezier om naar te kijken.

Releasedatum: 18 februari 2013 | Kijkplezier: 325:00 minuten | Geschikt voor: alle leeftijden

Pippi Langkous 1 t/m 4

Pippi Langkous 1 t/m 4 kopen

Leuk voor jong en oud! 12 afleveringen vol spanning en avontuur van de super sterke Pippi Langkous en haar vriendjes.

Bestellen

4. Woezel & Pip 3 & 4

Woezel en Pip is de titel van een kinderboekenserie, gecreëerd en bedacht door Guusje Nederhorst en De Woezels. Woezel en Pip zijn twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Deze verzamel box bevat 2 dvd's met daarop deel 3 en 4 van de animatieserie die gebaseerd is op de gelijknamige boeken.

In deel 3 en 4 zijn Woezel en Pip weer terug en maken ze van alles mee. De avonturen spelen zich af in en om de Tovertuin. De serie is ingesproken door o.a. Willeke Alberti als Tante Perenboom, Babette van Veen als Vertelster en Edwin Rutten als de Wijze Varen.

Releasedatum: 19 februari 2013 | Kijkplezier: 60:00 minuten | Geschikt voor: 0 tot 4 jaar

Woezel & Pip 3 & 4

Woezel & Pip 3 & 4 kopen

Kun je geen genoeg krijgen van de hondjes Woezel en Pip? Bestel de dvd en kijk snel welke avonturen ze nu weer beleven in de Tovertuin!

Bestellen

3. Brandweerman Sam - Helikopter Helden

Kijk mee naar nieuwe afleveringen van brandweerman Sam, waarin Sam en zijn vrienden weer de helden van ponypandy zijn. Wanneer het modelvliegtuigje van Norman en James in de boom belandt, krijgen ze hem er niet gemakkelijk meer uit. Bekijk de heldhaftige avonturen van brandweer Sam en zijn vriendjes in ponypandy.

Releasedatum: 21 mei 2013 | Kijkplezier: 50:00 minuten | Geschikt voor: 0 tot 4 jaar

Brandweerman Sam - Helicopter Helden

Brandweerman Sam - Helicopter Helden kopen

Stoere brandweermannen in de lucht? Kijk en leef mee met de avonturen van brandweerman Sam!

Bestellen

2. Freek in het wild

Hier heb je altijd al van gedroomd: een luiaard redden zwemmen met haaien of overleven in de jungle. Bioloog Freek Vonk doe het allemaal in zijn serie Freek in het wild. Hij legt als een echte survival expert uit hoe je kunt overleven in het wild, en wat je het beste kunt doen met bepaalde dieren.

Tijdens zijn avonturen in de jungle neemt Freek je mee naar de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud.

Releasedatum: 22 januari 2013 | Kijkplezier: 750:00 minuten | Geschikt voor: 10 tot 16 jaar

Freek In Het Wild

Freek In Het Wild kopen

Overleven in de jungle tussen de wilde dieren? Freek Vonk leert je hoe!

Bestellen

1. Het Klokhuis Maakt Geschiedenis

Al vijfentwintig jaar is Het Klokhuis het leukste en meest leerzame jeugdprogramma van de Nederlandse televisie. Deze dvd box die maar liefst 4 discs bevat, neemt je mee in de Nederlandse geschiedenis in maar liefst 50 afleveringen.

Altijd al willen weten wat het grote geheim is achter de beroemde schilder Rembrandt van Rijn? Of hoe Hugo de Groot ontsnapte uit de gevangenis? Kijk dan naar de geweldige en verrassende afleveringen van deze dvd box.

De Nederlandse geschiedenis zit vol met geheimen, ontroerende verhalen en interessante weetjes. In Het Klokhuis maakt Geschiedenis zie je de belangrijkste gebeurtenissen, personen, voorwerpen en plekken uit onze geschiedenis! Inclusief poster!

Releasedatum: 19 maart 2013 | Kijkplezier: 750:00 minuten | Geschikt voor: 5 tot 12 jaar


Ten tijde van het schrijven van dit artikel 10 september 2013, is er op alle 5 titels een fikse korting van kracht wanneer u één van deze titels koopt via de onderstaande links.

Het Klokhuis Maakt Geschiedenis

Het Klokhuis Maakt Geschiedenis kopen

50 afleveringen vol met interessante verhalen en leuke weetjes van de bijzondere geschiedenis van Nederland

Bestellen

Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback