Login

Dé zomertrends voor vrouwen in 2014

Gepubliceerd: 2014-06-25 10:25:59 | Door freekkanters | 1035x bekeken |

De zomer is begonnen! Hoewel we al enkele dagen mooi weer hebben gehad in de lente verwachten we natuurlijk weer heel veel van de zomer! Lekkere stranddagen, zwoele avonden en vooral heerlijk genieten. De meeste zomerkleding welke in de winkels hangt gaat binnenkort de uitverkoop in, tijd dus om hier gebruik van te gaan maken!

Dé zomertrends voor vrouwen in 2014

Wat zijn nu de trends die je niet kunt missen deze zomer? Waar maak je op een leuk zomerfeest helemaal de blits mee? Hier wat mogelijkheden welke je deze zomer niet kunt missen. Wanneer er iets voor je bij zit kun je deze uiteraard bestellen bij Van der Kam Fashion online of bij Van der Kam Amersfoort, Gouda of Zutphen!


Doorkijk

Een combinatie van een dichte stof samen met een doorschijnende stof zien we al enkele seizoenen en ook dit seizoen is deze trend weer terug. De combinatie van transparant en contrasterende stoffen en kleuren zorgen voor een wat spannendere look terwijl dezelfde kleuren voor zakelijker en netter doorgaan.


Prints

Diverse prints zien we deze zomer terugkomen. Denk vooral aan kleurige en wat meer scandinavische tinten in bloemenprint, gestreept, golvend of in blokjesvorm. Ook de laatste zien we terugkomen in het ‘houthakkersoverhemd’ welke weer helemaal terug van weggeweest is.


De ananas

Je ziet deze zomer ook echt zomerse elementen terugkomen in kelding, denk aan prins van bananen, ananas, citroenen of palmbomen. We hebben al diverse shirts gespot met daarop verschillende ijsjes, meestal in pastelkleuren.


Jeans

Denim is een vast waarde en hoewel iedere keer weer in een andere vorm of wassing: het is eigenlijk altijd goed. We zagen deze winter vooral chino’s en gekleurde denim. Deze zomer gaan we eigenlijk juist weer terug naar de denimkleuren in alle kleuren blauw. Er wordt vaker gebruikt van eco-katoen bij het fabriceren van de jeans.


Metallic

Metallic kleuren in combinatie met natuurlijk kleurgebruik zien we veel. Denk aan blinkende en glanzende stoffen in bronskleur maar ook gerust in groen, paars of blauw. Laat door middel van een metallic-stof één kledingstuk er uit springen, overdrijf het niet!


Het bomberjack

We zien steeds vaker sportkleding terugkomen in de alledaagse kledingtrends. Zo is ook de bomberjack helemaal geintegreerd en in allerlei verschillende versies en uitvoeringen te verkrijgen. In combinatie met een stijlvol jurkje of juist met een sportieve look met sneakers.


Roze

Hoewel roze misschien lange tijd alleen aan Barbie was besteed zien we deze zomer roze overal in terugkomen. De neon-kleuren zijn weer naar de achtergrond het gaat nu echt om roze-roze. Van accessoires tot een complete outfit, je slaat er zeker niet de plank mis mee!

Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFreekkanters


Like deze focus


Naar boven
Feedback