Login

Werkkleding en bedrijfskleding voor ieder beroep

Gepubliceerd: 2014-09-23 08:55:54 | Door casperh | 1071x bekeken |

Bedrijfskleding en werkkleding, zorg dat veiligheid op de eerste plaats komt!

We kennen in principe twee soorten beroepskleding, dit zijn werkkleding en bedrijfskleding. Werkkleding kennen we onder meer uit de bouw, waar bijvoorbeeld werkhandschoenen, werkbroeken en werkhandschoenen toe behoren. Bedrijfskleding word vaak samen genoemd met corporate fashion, zo kennen we bedrijfskleding uit de horeca werkzaamheden, waar de kleding vaak meer gericht is op uitstraling in plaat van veiligheid.

Gratis reclame!

Vaak kiezen bedrijven voor corporate fashion, dit kan ook in combinatie zijn met werkkleding. Met corporate fashion word ervoor gezorgd dat de uniformen herkenbaar zijn, dit kan door middel van verschillende kleurencombinaties en/of het bedrukken van een logo op de kleding.

Wanneer werknemers herkenbaar zijn, en dit uniform uitgezet word binnen een organisatie resulteert dit in gratis reclame voor het bedrijf. Werknemers zullen namelijk herkenbaar zijn in de kleuren van het bedrijf!

Kies de juiste bedrijfskleding

Wanneer er gekozen word voor bedrijfskleding dient er eerst wel met een aantal zaken rekening te worden gehouden. Voor elke klus is verschillende kleding vereist! Zo zal een kok hele andere eisen hebben aan de beroepskleding dan een bouwvakker. Ook zal het qua veiligheidseisen veelal verschillen van elkaar.

Breng de risico’s in kaart

Een goede manier om dit te  doen is om alle risico’s van tevoren in kaart te brengen. Zo is het in de bouw waarschijnlijk dat zware objecten kunnen vallen op voeten waardoor werkschoenen verplicht kunnen worden, en zo kan het bij kok zijn dat er heette vloeistoffen kunnen morsen waardoor een schort beschikbaar moet zijn.

De uiteindelijke keuze

Dit zijn natuurlijk maar simpele voorbeelden, maar in de essentie gaat het om welke bedrijfskleding bij het beroep past. Vaak kunnen professionele leveranciers van werkkleding en bedrijfskleding u hier verder over adviseren, zo ook over de verschillende veiligheidsnormeringen die verplicht zijn, en welke materialen het beste gekozen kunnen worden voor de kleding, om de levensduur van de kleding te verlengen.

U kunt eens een kijkje nemen op de site van workmanstore, hier vind u verschillende soorten bedrijfskleding en de klantenservice kan u verder helpen bij eventuele vragen.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


3M Basic Veiligheidsset - Veiligheidsbril, oordopjes en stofmasker

3M Basic Veiligheidsset - Veiligheidsbril, oordopjes en stofmasker kopen

Vond u "Werkkleding en bedrijfskleding voor ieder beroep" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Stofmaskers - 5 Stuks

Stofmaskers - 5 Stuks kopen

Vond u "Werkkleding en bedrijfskleding voor ieder beroep" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
ergonomische riem elastisch zwart 9025-0400 000

ergonomische riem elastisch zwart 9025-0400 000 kopen

Vond u "Werkkleding en bedrijfskleding voor ieder beroep" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieCasperh


Like deze focus


Naar boven
Feedback