Login

Wat je moet weten over iPhone Hoesjes

Gepubliceerd: 2015-04-23 18:39:20 | Door iPhone-Cases | 1227x bekeken |

De fragiele iPhone

Ik hoef je vast niet meer te vertellen dat iPhones de meest breekbare smartphones op de markt zijn. De kans is groot dat je dit zelf al aan den lijve hebt ondervonden. Het slanke ontwerp van de iPhone, het gladde materiaal en het feit dat bijna de helft van de behuizing uit glas bestaat, maken de iPhone vatbaar voor beschadiging. Ook zijn er weinig fysieke knoppen die grip kunnen bieden en de kans op vallen kunnen verkleinen. Maar gelukkig hebben iPhones wel de meest betrouwbare hardware. Een grote, Amerikaanse verzekeringsmaatschappij heeft onlangs, in een periode van 22 maanden, geconstateerd dat slechts 9.9% van iPhones problemen hadden met functioneren naar behoren, vergeleken met 15.3% van Blackberries en nog hogere percentages voor andere smartphones.

Het grootste gevaar voor je iPhone ben jij zelf

Ben je hier door verrast? Waarschijnlijk niet.

De kans dat je je iPhone verliest of dat hij wordt gestolen is maar zo’n 4%, terwijl de kans dat je hem laat vallen, met fatale gevolgen, maar liefst 66% is!

Ook heeft 29% van ons wel eens een drankje over z’n iPhone gemorst en, erger nog, 25% heeft z’n telefoon in de WC of in het zwembad laten vallen.

Kinderen met je iPhone laten spelen is ook niet echt verstandig, 25% van iPhone eigenaren weet dit ook al uit eigen ervaring.

Een beetje bescherming voor je breekbare iPhone is dus geen slecht idee.

Een iPhone case kiezen

De nieuwste iPhone cases zijn ontworpen om je kostbare bezit te beschermen tegen vallen, stoten, verbuigen, krassen en voor wie dat wil, ook tegen waterschade.

Maar cases bieden meer dan alleen bescherming, met een case geef je je iPhone ook zijn eigen uitstraling. Tegenwoordig zijn allerlei soorten materialen mogelijk, van leer tot aluminium en van hout tot kurk.

Nu zullen sommigen zeggen dat het stijlvolle ontwerp van de iPhone niet verborgen moet worden onder een case, dat het een kunstwerkje op zich is, maar er zijn veel superdunne en ook transparante cases op de markt waarmee je een prima compromis kunt sluiten tussen subtiele bescherming en stijl.

De juiste bescherming

Zorg wel altijd dat je een case kiest die speciaal ontworpen is voor jouw type iPhone, om te zorgen dat hij goed aansluit en de bescherming biedt die hij hoort te bieden.

Hoe je met je iPhone omgaat zegt veel over het niveau van bescherming dat je nodig hebt. Kijk dus niet alleen maar naar mooie ontwerpen en materialen, maar vraag je ook af of een case je iPhone voldoende zal beschermen als je hem bijvoorbeeld veel in je broekzak draagt, ermee gaat sporten, je kinderen ermee laat spelen en noem maar op.

Beter voorkomen dan genezen, toch?


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieiPhone-Cases

IPhone-Cases

Apple fanaat in hart en nieren. Wil altijd de nieuwste gadgets in bezit hebben. Type dat kampeert voor de Apple winkel.


Like deze focus


Naar boven
Feedback