Login

Wanddecoratie voor de kinderkamer bij Kinderkamerkadootje.nl

Gepubliceerd: 2014-02-27 11:19:13 | Door Pieter ten Cate | 2693x bekeken |

Wanddecoratie voor de kinderkamer bij Kinderkamerkadootje.nl

Een origineel cadeau voor op de kinderkamer

Wanneer familie of vrienden een kleine hebben is de verjaardag of geboorte altijd het moment om even langs te gaan met een leuk en origineel cadeau. Omdat er vaak een grote hoeveelheid cadeaus wordt overhandigt op zo'n moment, is het altijd een goed idee om iets anders dan anders te geven. Op de webshop kinderkamerkadootje.nl kun je terecht voor vrolijke en unieke schilderijen in de leukste kleurencombinaties. De schilderijen in meerdere uitvoeringen zijn de perfecte aankleding voor de wand van iedere kinderkamer!

Kinderkamer ideeën nodig?

Wanddecoratie voor de kinderkamer bij Kinderkamerkadootje.nl

Het aankleden en inrichten van de kinder- of babykamer is vaak een bijna rituele aangelegenheid. Veel moeders zien het als de ultieme test en uiting van hun smaak doormiddel van het interieur van de kinderkamer. Kleurgebruik en samenhang spelen in dit proces een belangrijke en prominente rol.

Omdat het leuk is om af te wijken van standaard, is het een goed idee om eens verder te kijken dan de Blokker of de Ikea. De schilderijen die je vindt op Kinderkamerkadootje.nl zijn ontworpen door de bedreven en getalenteerde kunstenares Willeke Prins. Dankzij haar creativiteit en fanatieke kleurgebruik weet ze telkens weer te verrassen met geweldige ontwerpen.

Originele en vrolijke schilderijtjes

Binnen het assortiment van de shop vind je veel verschillende schilderijen voor op een kinderkamer. De kunstenares past hierbij verschillende stijlen toe waardoor het bijzonder gemakkelijk is om een prent te vinden die je aanspreekt.

De schilderijtjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden gemakkelijk via de post naar jouw adres verzonden. Je vindt van tijd tot tijd ook nog eens leuke kortingen op verschillende artikelen in de webshop.

Een babykamer inrichten?

Wanddecoratie voor de kinderkamer bij Kinderkamerkadootje.nl

Bij het inrichten van een babykamer voor een pasgeboren baby is het leuk om kleurige en vrolijke schilderijen aan de muur te hangen. De felle kleuren zijn mooi om naar te staren door de baby tijdens het verschonen en omkleden. Omdat de schilderijen komen in allerlei kleuren zijn ze ook erg makkelijk af te stemmen op het interieur van iedere babykamer.

Kortom, bent u op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor een pasgeboren baby of ouder kind? Neem dan eens een kijkje op Kinderkamerkadootje.nl!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Barbie Met Echt Lopend Paard

Barbie Met Echt Lopend Paard kopen

Deze set laat zien hoe Barbie een wild paard traint. Druk op het voorhoofd van het paard om het aan te zetten en kijk hoe het reageert op Barbie. Wanneer Barbie haar arm omhoog doet komt het paard naar haar toe.

Bestellen
Skylanders Swap Force Starter Pack

Skylanders Swap Force Starter Pack kopen

Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de SWAP Force. Generaties lang heeft de SWAP Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult.

Bestellen
Racetin Lamborghini Sesto - RC Auto - 1:16 - Zwart

Racetin Lamborghini Sesto - RC Auto - 1:16 - Zwart kopen

Met deze radiografisch bestuurbare auto maak je iedereen jaloers! Maak de scherpste bochten en gaafste stunts! Met Turbo functie!

Bestellen

Reacties


quinty4949 | 2014-02-27 12:15:46

Hele leuke ideeen hoor, heerlijk om te lezen www.vintage-kids.nl

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback