Login

Vedgla

Gepubliceerd: 2017-01-27 08:41:01 | Door Lisa | 837x bekeken |

Alleen de beste kwaliteit

Er is maar één manier om erachter te komen waar je de allerbeste producten vindt, en dat is jarenlang onderzoek doen en testen. Bij Van Oosterum Leder is dit prioriteit nummer één geweest. Kwaliteit staat altijd voorop en dat is te merken aan hun producten. Het bedrijf van Van Oosterum Leder had echter het gevoel dat het meer kon met haar expertise, en zoals zij zelf aangeven werken zij graag samen met haar klanten. Deze over en weer communicatie heeft uiteindelijk geleid tot de geboorte van het merk Vedgla.

Vedgla

Een bedrijf waar de klant echt op nummer één staat, waar naar de klant geluisterd wordt en er alles aan gedaan wordt om ze te helpen waar nodig. Dat is Vedgla, de vraag naar kwalitatieve lederen schorten was de oorzaak van de geboorte van het merk Vedgla. Met de jarenlange ervaring van het moederbedrijf is er een selectie gemaakt van alleen de beste leren, zo is er uiteindelijk een product tot stand gekomen waar de markt op heeft zitten wachten, en het resultaat mag er zijn.

Het schort

Zoals eerder genoemd is er voor de schorten alleen gebruik gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit, dit heeft ervoor gezorgd dat de schorten stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Ook zal niet ieder schort hetzelfde zijn, leer heeft tenslotte karakter en dit merk je. Niet ieder stuk leer is hetzelfde en dit geeft de schorten iets speciaals mee. De schorten zijn geproduceerd door vak mannen die hier al jarenlang ervaring in hebben, zodat je zeker weet dat jouw schort lang mee zal gaan, en zijn werk zal doen.  Eén van de mooie dingen van de schorten van Vedgla is het feit dat zij niet alleen gericht zijn op een bepaalde markt, de schorten zien er modern, maar ook klassiek uit. Het is goed mogelijk dat je ze in een achtertuin bij een barbecue tegenkomt, of in een restaurant in de binnenstad. Dit is ook het doel van Vedgla geweest, schorten ontwerpen die bij iedereen passen, zowel de thuischefs als de professionele chefs.

De schorten van Vedgla zullen zichzelf beschermen tegen de meeste vlekken, maar zoals ze bij Vedgla zelf zeggen: “Hoe meer de schorten gebruikt worden, hoe meer de schorten gaan spreken”. Leer is iets wat alleen maar mooier wordt met de jaren, en daarom is een vlekje hier en daar ook niet het einde van de wereld. Het voegt alleen maar toe aan de uitstraling van het schort, en deze was al niet verkeerd.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback