Login

Tijdloze Converse schoenen

Gepubliceerd: 2014-08-29 08:31:01 | Door Willems81 | 1338x bekeken |

Tijdloze Converse schoenen

Tijdloze Converse schoenen

Tijdloze Converse schoenen

Tijdloze Converse schoenen

Van een afstand kan je ze al herkennen, de enige echte Converse schoenen. Het merk Converse is in 1908 opgericht maar internationaal doorgebroken na de lancering van de Converse All Stars sneakers in 1918. Het allereerste Converse All stars sneaker werd enkel in de kleur zwart geleverd en was een eerbetoon aan de top vertegenwoordiger Chuck Taylor All Star, die tevens een basketbalspeler is. Het verhaal achter dit succes en samenwerking van Chuck Taylor All Star heeft te maken met het feit dat Chuck Taylor All Star las had van pijnlijke voeten. En ja als je middels de juiste schoenen het probleem van een beroemde top basketballer kan oplossen, dan is succes al snel gegarandeerd.

Vandaag de dag bestaan de converse schoenen niet meer uit een kleur of een model. Er is een ruim aanbod aan gekleurde Converse schoenen die vrijwel overal te verkrijgen zijn. Uiteraard hebben alle Converse schoenen herkenbare elementen die in elk model terugkeren. Zo is de zool altijd van rubber, op de hak staat de merknaam afgebeeld en op de zijkant of soms op de tong van de schoen is het herkenbare ster van het merk terug te vinden. Last but not least de opvallende witte neus.
Tevens zijn er door de tijd heen verschillende soorten sluitingen aangebracht. Vandaag de dag kan je Converse schoenen kopen met een ritssluiting, klittenbandsluiting of authentiek met veters.

Converse schoenen zijn overal te verkrijgen. Zowel online via verschillende webshops als offline bij de schoenenzaak. Echter hebben niet alle schoenenzaken alle type Converse schoenen. Meestal tref je er een of twee modellen. Er zijn enkele online webshops in Nederland die een ruim aanbod aan Converse schoenen hebben. Vooral nu de zomercollectie online staat kan je al snel ruim 100 verschillende modellen vinden. De bekende Converse schoenen zijn de Converse All Stars Hi en de lage Converse All stars OX core. Wil je nieuwe Converse schoenen kopen? Zoek dan altijd eerst online, want de meeste modellen zijn online te verkrijgen.

 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback