Login

Stickers door de jaren heen

Gepubliceerd: 2016-07-20 07:56:13 | Door Femke Nijkerk | 632x bekeken |

Door de jaren heen zijn er veel meer stickers bijgekomen, zo zijn er stickers voor in een schriftje, maar ook stickers voor bedrijven. Je ziet ze vast wel, de bestelbussen met het bedrijfslogo. Nou, dit wordt dus gemaakt met behulp van stickers. Ook een auto, fiets, motor of een ander voertuig kan worden voorzien van een sticker. Ook heb ik vaak bezorgers de naam van het bedrijf op de scooter. Het is fijn voor de mensen dat ze het bedrijf kunnen herkennen, maar vooral fijn voor de bedrijven om herkend te worden. Zo kunnen er meer klanten of geïnteresseerde bij komen en dat wilt elk bedrijf toch!

Nu denk je, maar ik heb nog niet zon groot bedrijf, ook voor kleinere voorwerpen kunnen er stickers gemaakt worden. Deze kun je als cadeau geven of zelf houden als herinnering. Ook zijn er heel veel bedrijven die voorwerpen aanbieden met grappige stickers die al ontworpen zijn. Tegenwoordig zijn stickers op motors iets wat je veel ziet, ze worden gebruikt om de motor een mooiere uitstraling te geven. Dit is mogelijk bij motoren van alle bekende merken maar ook wel bij sommige minder bekende merken.

Bestel de mooiste stickers

Bestel op internet de mooiste stickers, er zijn zoveel aanbieders op het internet dat je altijd genoeg keus hebt. Wat fijn is, is dat je op het internet heel veel kunt zien en je kunt ook afbeeldingen zien. Laat je ontwerp afdrukken of kies ervoor om een eigen ontwerp te maken. De stickers worden voor je afgedrukt op bepaalde materialen, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden beplakt. Ook zijn ze door de materialen eenvoudig weer af te halen mocht je het niet meer willen. Er zijn stickers in allerlei kleuren, maten en vormen, het is dan ook aan jou om te bepalen welke sticker je wilt hebben. Kies wel eens sticker die bij je bedrijf past, want daar gaat het natuurlijk om. Naast stickers is het leuk om een afdruk te laten printen op een poster, mok of andere voorwerpen. Dit is leuk om cadeau te geven. Ook is het best wel leuk om uit je unieke mok te drinken, zo heb je altijd een deel van jezelf mee. Het is en blijft jouw creatie, maak het mooiste ervan!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback