Login

Seksleven op laag pitje door overmatig gebruik mobiele telefoon

Gepubliceerd: 2015-08-06 12:32:36 | Door gveertje | 797x bekeken |

Leeuwarden - 6 aug Een grootschalig onderzoek van onderzoeksbureau Leeuwarden in opdracht van datingsite sexcontactmarkt.nl insinueert dat meer dan 75 procent van de Nederlanders zich ergert als er een telefoon afgaat tijdens de seks.

In totaal zijn 2100 Nederlandse mannen en vrouwen ondervraagd. Uit de cijfers van het onderzoek blijkt dat de smartphone één van de grootste afleidingen is tijdens het vrijen.
Langdurige beltonen of vervelende meldingen van diverse applicaties zorgen ervoor dat er in de meeste gevallen een abrupt einde komt aan een intiem moment tussen de lakens. Gemiddeld blijkt maar liefst 18 procent van de ondervraagden een telefoon op te nemen tijdens de geslachtsdaad. Daarnaast geeft 20 procent van de deelnemers aan voor of na de nachtrust minimaal 15 minuten te spenderen aan de Smartphone. Ook kan een gebrek aan privacy volgens het onderzoek voor verhindering zorgen. Ouders geven onder andere aan dat kinderen een storende factor zijn in hun seksleven.

Volgens Pim Verhorst, opiniepeiler bij onderzoeksbureau Leeuwarden, is er wel een verklaring voor de onderzoeksresultaten: “De sociale druk van deze tijd zorgt er voor dat je absoluut niets wilt missen. Alle ongelezen mails moeten worden weggewerkt en de laatste updates op Facebook en Twitter mogen we niet mislopen. Het is niet gek dat al deze impulsen zorgen voor minder romantiek tussen de lakens.”


Deel:

Tags:

Reacties


Eens | 2015-10-15 08:13:13

Helemaal eens, kijk dus snel op thuis beeldbellen met amateurs

Geef reactieGveertje


Like deze focus


Naar boven
Feedback