Login

Rompertjes baby met naam

Gepubliceerd: 2016-08-01 13:09:47 | Door ElineV | 721x bekeken |

Lees hier alles over babay rompertjes

Rompertjes(meer info) worden veel gedragen door baby’s. Het zijn ideale kledingstukken, aangezien het een hemdje en een broekje ineen is. Doordat een baby natuurlijk nog erg klein is en niet zo flexibel is het dus een ideaal kledingstuk. Rompers zijn in vele verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Daarnaast zijn er rompers met lange mouwen te verkrijgen, ideaal voor de winter en rompers met korte mouwen of juist zonder mouwen voor de zomer.

Verschillende rompertjes

Een rompertje bestaat dus uit een hemdje en een broekje ineen. In de winterperiode is het enorm prettig om uw baby een romper met lange mouwen te laten dragen. Hier kunt u dan een truitje en een broekje over heen laten dragen. Zo blijft uw baby lekker warm. In de zomerperiode is het natuurlijk al een stuk warmer en dan is het juist prettig dat uw baby een romper met korte mouwen of juist zonder mouwen kan dragen. Doordat de romper met drukknopen tussen de beentjes wordt dichtgemaakt, kan uw baby de romper zelf nooit loskrijgen. Zo blijft het lichaam van uw baby dus altijd bedekt. Ook is het natuurlijk ideaal, met het verschonen van de luier.

Rompers met de naam van uw baby

Tegenwoordig kunt u rompers laten bedrukken, om een rompertje zo speciaal te maken. Zo is het dus mogelijk, om de romper of shirt te voorzien van de naam van uw baby. Zo heeft u een unieke en speciale romper. Natuurlijk is het ook erg leuk om een romper met naam weg te geven als cadeau. Zo heeft u een uniek kraamcadeau.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieElineV


Like deze focus


Naar boven
Feedback