Login

Pijpenkrullen; de kapseltrend van 2014!

Gepubliceerd: 2014-01-05 19:33:13 | Door Alicia | 1875x bekeken |

Pijpenkrullen; de kapseltrend van 2014!

Het is vaak een kwestie van tijd voordat een bepaalde haartrend weer opnieuw in de mode is. Haal dus je vertrouwde Carmen-krulset maar weer van zolder en zorg dat je er bij bent voor deze trend van 2014!

Krullen zijn weer helemaal hot

Ondanks het feit dat krullen natuurlijk nooit helemaal uit de mode zijn geweest, kun je de afgelopen dagen spreken van een ware groei aan krullendragers. Hiermee eindigt het tijdperk waarin steil haar de boventoon voerde. Krullen zien er jeugdig uit en doen veel vrouwen en meiden weer aan hun jeugdperiode denken.

De verschillende manieren voor het zetten van pijpenkrullen zorgt voor een grote variatie qua grofheid van de krul. De trend lijkt wat meer voorkeur te hebben naar de wat grovere variant.

Carmen Krulset Travel Set C2010

Carmen Krulset Travel Set C2010 kopen

Met de Carmen Travel reiskrulset kun je prachtige krullen zeer eenvoudig en handig realiseren. Zo zit je haar perfect, ook op reis.

Bestellen

Krullen zetten met een Carmen Set

Wanneer je pijpenkrullen of krullen wilt zetten op een professionele manier en met veel volume dan kun je het beste de Carmen set gebruiken. Het zetten van krullen met deze set kun je gemakkelijk zelf doen maar kun je natuurlijk ook laten doen door een professionele kapster of kapper. Wanneer je het zelf wilt doen kun je gebruik maken van de onderstaande stappen en tips.

Pijpenkrullen; de kapseltrend van 2014!

Stap 1: Maak je haar vochtig en doe er flink wat verstevigend schuim in.
 
Stap 2: Deel het haar op in afzonderlijke stroken/plukken afhankelijke van de dikte van je bos.

Stap 3: Begin bij het midden van je hoofd en zet vervolgens de individuele krullen op iedere pluk of strook haar.Tip: Zorg ervoor dat de krullers van de Carmen set goed heet zijn en haal ze er pas uit wanneer ze helemaal zijn afgekoeld.

Krullen zetten met linten of elastiekjes


Uiteraard kun je ook krullen zetten zonder de hulp van een Carmen set. Omdat veel vrouwen dit al jaren lang doen ga ik niet in op de stappen die je hiervoor kunt volgen. Wel is het goed om te onthouden dat het toevoegen van schuim voordat je de elastiekjes of linten gebruikt erg belangrijk is.

Wat kost een Carmen Set?

Een Carmen set is een leuke investering in je haar, die absoluut niet duur hoeft te zijn. Zo kun je al een Carmen set kopen vanaf €30 euro. Uiteraard zijn er ook duurdere modellen die net even wat meer luxe te bieden hebben.

Carmen Krulset Salon Professional C5020

Carmen Krulset Salon Professional C5020 kopen

De Salon Professional Carmenset C5020 is uitermate geschikt voor het creëren van mooie, grote natuurlijke krullen en is van kapperskwaliteit.

Bestellen

Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Carmen Krulset Softsetter Curly Curl C3220

Carmen Krulset Softsetter Curly Curl C3220 kopen

De Carmen Softsetter Curly Curl krulset is uitermate geschikt voor het creëren van prachtige krullen in kort(er) haar.

Bestellen
AEG JetMaxx AJM6820 - Stofzuiger

AEG JetMaxx AJM6820 - Stofzuiger kopen

Super snelle stofverwijdering met de AEG Stofzuiger JetMaxx AJM6820. Dankzij de geoptimaliseerde stofzakkorf heeft de Jetmaxx een ongestoord luchtstroom. De stofdeeltjes lopen door de stofzuiger met een snelheid van 180km/u.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieAlicia

Alicia

Als schoonheidsspecialiste van Beauty Alive ben ik geïnteresseerd in alles wat met de huid en de verzorging van deze te maken heeft.


Like deze focus


Naar boven
Feedback