Login

Outdoor Living

Gepubliceerd: 2014-01-03 10:46:21 | Door anneblik | 1518x bekeken |

Outdoor Living

Tuinmeubelen en meer bij Fonteyn Outdoor Living

Bij Fonteyn zijn wij specialist in 7 tuinspecialiteiten, waaronder tuinmeubelen, tuinhuizen, spa’s, buitenkeukens, veranda’s, sauna’s en zwembaden. Wij leveren de meest gunstige tot exclusieve tuinmeubels en tuinproducten. De tuinspecialiteiten van Fonteyn zorgen er altijd voor dat u volop zal genieten van het buitenleven.

Tuinspecialiteiten van Fonteyn

Wij bieden u graag het beste van het beste. Want bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe tuinset, blokhut, infraroodsauna of jacuzzi wilt u dat deze van hoge kwaliteit is en nog jaren meegaat. Naast een goede kwaliteit vindt u bij ons ook de laatste trends en keuze uit diverse merken, waaronder ons eigen huismerk.

Tuininspiratie opdoen in onze grote Outdoor Living Mall

Het is vaak prettig en leuk om inspiratie op te doen voor uw tuin. Breng daarom zeker een bezoek aan onze 35.000 grote Outdoor Living Mall in Uddel. Hier wandelt u langs tientallen sfeer- en impressietuinen die zijn ingericht volgens de laatste trends en tuin ideeën. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Bij Fonteyn hebben wij een passie voor ons va 

Bij een bezoek aan Fonteyn of contact met onze klantenservice zult u merken dat onze medewerkers een passie voor hun vak hebben. Alle Fonteyn medewerkers hebben één ding gemeen met elkaar: zij willen dat u het beste advies krijgt en een zeer tevreden klant wordt en blijft. Want langdurig tevreden klanten is iets waar wij naar streven.

Wij leveren onze tuinspecialiteiten vrijwel direct

Wanneer u bij Fonteyn koopt, dan is het wel zo prettig dat u uw product meteen mee naar huis kunt nemen of thuis geleverd krijgt. Gelukkig kunnen wij vrijwel direct leveren omdat ons assortiment ruim is opgeslagen in onze 60.000 m3 grote opslagkelder. Door deze gigantische ruimte kunnen wij onze tuinspecialiteiten grootschalig inkopen en vervolgens tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

De beste tuinproducten, de beste service

Wij vinden een goede service voor u als klant erg belangrijk. Niet alleen op de korte, maar zeker ook op de lange termijn. Na uw aankopen van tuinmeubelen of andere producten willen wij u van een uitstekende service blijven voorzien. Denk aan eerlijk advies, het verzorgen van maatwerk of het adequaat beantwoorden van al uw vragen. 


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Fonteyn Loungeset Cordoba Loungeset

Fonteyn Loungeset Cordoba Loungeset kopen

Vond u "Outdoor Living" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieanneblik

Anneblik


Like deze focus


Naar boven
Feedback