Login

Nette Rehab schoenen voor de bruiloft gekocht

Gepubliceerd: 2014-08-29 09:15:29 | Door Willems81 | 1180x bekeken |

Nette Rehab schoenen voor de bruiloft gekocht

Rehab schoenen

Nette Rehab schoenen voor de bruiloft gekocht

Afgelopen weekend heb ik een trouwerij gehad. Mijn neef uit Griekenland ging trouwen met de vrouw van zijn dromen. Een hele mooie dag wat naast een trouwerij een soort van reünie was, want we hadden onze familie ongeveer 5 jaar niet gezien. Het weer was voortreffelijk, ik had graag in een korte broek rond willen lopen, maar dat kan je natuurlijk niet maken op zo’n belangrijke en mooie dag. De grootste issue was toch wel het kiezen van de juiste schoenen, want het was zo verschrikkelijk warm, je wilt natuurlijk geen last hebben van zweetvoeten en tegelijkertijd wil je er netjes en chique uitzien. Daarnaast moet het loopcomfort goed zijn.

Na lang zoeken heb ik ervoor gekozen om Rehab schoenen aan te schaffen. Dit heeft natuurlijk een aantal redenen. Allereerst het feit Rehab een nieuw, jong en Nederlands schoenenmerk is. Ten tweede, de Rehab schoenen worden gemaakt en gevoerd van kwalitatieve leer. En uiteraard is de design uitstekend, het past perfect bij mijn stijl.

Het komt niet vaak voor dat ik mij ga verdiepen in de fabrikant van de schoenen, maar voor de Rehab schoenen heb ik echt even de tijd genomen, want het is toch wel onze, Nederlandse trots. Rehab schoenen is een jong, uniek en bijdetijds Nederlandse schoenenmerk dat bekendstaat om zijn stijl en authentieke ontwerp. Rehab schoenen worden in Zuid-Europa ontwikkeld. Rehab schoenen zijn een grote mix van verschillende stijlen, kleuren en materialen met ieder een unieke en opvallende Rehab kenmerk.

Mocht je in de toekomst schoenen willen kopen voor een bruiloft, dan heb ik een aantal hele handige tips waar je zeker gebruik van moet maken, want goede schoenen zijn essentieel op een bruiloft, je loopt en danst de hele dag door.
Tip 1: Bepaal eerste de kleur die je wilt dragen, bruin, zwart of grijs en draag altijd een riem in dezelfde kleur..
Tip 2: Houdt er rekening mee dat zowel de voering van echt leer is, want anders ga je last krijgen van zweetvoeten.
Tip 3: Om een statement te maken in het buitenland ka je ervoor kiezen om een Nederlandse designer schoenen te dragen zoals Rehab schoenen.
Tip 4: Houdt er rekening mee dat de hak niet al te hoog is, want anders ga je last krijgen van je onderrug. Bijvoorbeeld de Rehab schoenen die hebben een hak van 2 centimeter, dit is perfect voor zowel de stoere look als de prettige loopcomfort.

Er zijn diverse online webshops die een ruim aanbod aan Rehab schoenen hebben. Ik heb mijn schoenen bij sooco.nl gehaald. Ruim aanbod, scherp geprijsd en goede service.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback