Login

Nep is hot!

Gepubliceerd: 2014-04-30 13:18:48 | Door MPaul | 1372x bekeken |

Anno 2014 hebben we overal wel een praktische oplossing voor. We komen ‘nep’ dingen overal tegen om ons leven makkelijker te maken. Denk aan namaak merken die een stuk goedkoper zijn, nepvlees wat veel gezonder is, nephuisdieren (zoals knuffels) die we niet hoeven te verzorgen en ga zo maar door. Nep is dus helemaal niet zo verkeerd als het klinkt.

Uiterlijk

Wil je langere lokken dan laat je extensions zetten. Wil je een bruinere huid, dan ga je onder de zonnebank en wil je mooiere nagels dan laat je kunstnagels zetten. Het uiterlijk vertoon is erg belangrijk voor velen en er is dan ook een grote markt voor fashion en cosmetica. Deze producten zijn bijna allemaal hulpmiddelen om onze echte, natuurlijke schoonheid te vervormen. Als je de producten niet op de juiste manier gebruikt, kun je er zelfs als persoon nep uit gaan zien. Je ziet soms vrouwen lopen die zoveel make-up op hebben, dat ze eruit zien als een pop. Nephaar of nepnagels laten zetten en nepborsten is an sich niets mis mee, maar sla er niet in door! 

Medisch

Ook in de medische wereld kunnen ze niet meer zonder nep en namaak. Denk aan een kunsthartklep, schroeven om beenderen bij elkaar te houden en kunstheupen. Met deze objecten gaat onze kwaliteit van leven vooruit en worden dagelijks levens gered worden. We kunnen niet meer zonder. 

Interieur

In ons interieur zien we nep ook steeds vaker terugkomen. Zo is er behang te koop met bakstenenprint, waardoor het lijkt alsof je tegen een oude muur aan kijkt. Veel mensen kiezen ook voor kunstplanten in plaats van echte, zodat ze deze niet hoeven te verzorgen. Waarom ook niet? Je hebt tegenwoordig prachtige kunstplanten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ze gaan niet dood en staan het hele jaar door mooi in bloei. Daar komt bij: nep is hot!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieMPaul


Like deze focus


Naar boven
Feedback