Login

Meters maken met Ziengs

Gepubliceerd: 2014-05-28 14:39:39 | Door Dfeer | 1060x bekeken |

Meters maken met Ziengs

Is het weer tijd om schoenen te kopen?

Pumps, laarzen, pantoffels, ballerina's, slippers en sneakers. Kortom je kan voor elk soort schoeisel en gelegenheid bij Ziengs terecht! In 1946 werd Ziengs opgericht door Berend Ziengs en sindsdien staat Ziengs al 68 jaar garant voor goede en trendy schoenen zowel voor man, vrouw als kinderen. Dat het een familie bedrijf is is goed te merken! De sfeer straalt van de webshop af en is makkelijk ingericht waardoor je alles snel en efficiënt kan vinden.

SCHOENEN MET KORTING - HEBBEN HEBBEN HEBBEN!

Er zijn inmiddels al 77 winkels door heel Nederland te vinden waar je keuze hebt uit veel top merken zoals Esprit, Cellini, Linea Zeta, Ecco en Tamaris! Dit alles voor fijne prijsjes. Wil je nog meer voordeel? Kijk dan eens op Stylediscount voor een kortingscode van Ziengs! Stylediscount heeft de meest actuele kortingcodes, acties, sale en sample sales op een rijtje staan. Hoe werkt dat dan? Simpel! Je gaat naar Stylediscount en zoekt daar de winkel waarbij je korting wil op. Daar krijg je een overzicht te zien van alle kortingscodes die op dat moment actief zijn. Wil je weten welke kortingscodes voor Ziengs nu actief zijn? Bekijk het op deze pagina! Ziengs maakt niet alleen gebruik van kortingscode maar heeft ook vaak leuke actie waarbij je gebruik kan maken van heel veel voordeel! Zo zijn er de Ziengs zotte dagen waarbij je tot wel 50% korting kan krijgen op al je aankopen. Natuurlijk zijn er ook

Sinds kort verkoopt Ziengs ook de mooiste tassen van onder andere David Jones, Mic Mac, Tamaris, Cellini, Esprit en Laurent David! Ben je klaar met shoppen en wil je je nieuwe aanwinsten gaan betalen? Dan kan je dit met gerust hart doen! Je hebt de keuze tussen IDEAL of creditcard en alles wordt op een veilige manier afgehandeld en alles wordt gratis bezorgd binnen twee werkdagen! Toch niet helemaal tevreden met je aankopen? Dan kan je ze gratis ruilen en retourneren of je geld terug vragen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback