Login

Maak het gezellig in huis

Gepubliceerd: 2014-11-23 14:20:12 | Door Sunshine | 1032x bekeken |

Buiten is het koud

Maak het gezellig in huis

Buiten is het koud, maak het warm in huis, door je huis warm aan te kleden!

Maak het gezellig in huis

Mooie warme tinten, trotseer de winter door met warme tinten in huis te werken. Een gezellig huis doet wonderen als het koud is buiten. De warmte wordt al afgegeven door de kleuren. Donkere kleuren maken het huis niet vrolijk, maar wel rustig. Daar zachte warme tinten tegen te stellen, maakt het gezellig in huis. Het hoeft niet veel te kosten om je huis gezelliger te maken. Een paar tips om je huis gezelliger aan te kleden kun je vast wel gebruiken.

Een dienblad

En dienblad met daarop een paar kaarsen, een klein vaasje met een bloem of een blad, maar een vogelveer kan bijvoorbeeld ook. Heb je nog lichtjes voor in de kerstboom over, leg deze op het dienblad en je hebt een warm geheel gemaakt. Een schaal met fruit, of walnoten en hazelnoten maakt het geheel net even meer af.

Een woondeken

Heerlijk en lekker warm plaid op de bank of luie stoel, maar ook een mooie gestikte deken kan warmte uitstralen. Mooi om op te zitten, maar ook heerlijk om om je heen te slaan, wanneer het buiten koud is en guur. Een paar dikke, warme kussens erbij, mooie warme pantoffels en je dag kan niet meer stuk!

Warme thee

En wat dacht je van een heerlijk kopje thee? Een mooi servies op tafel met een prachtige theepot, maakt het sfeertje compleet. Een mooie schaal met koekjes en een keur aan smaken thee! Laat de winter maar komen, het is gezellig in huis!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSunshine

Sunshine


Like deze focus


Naar boven
Feedback