Login

Kortingscodes die recht geven op korting

Gepubliceerd: 2014-06-01 17:06:28 | Door korting | 1005x bekeken |

Kortingscodes die recht geven op korting bij online aankopen

Kortingscodes die recht geven op korting

Waarom meer betalen dan nodig is. Tientallen zo niet honderden webwinkels geven tegenwoordig korting door middel van een speciale kortingscode die u kunt gebruiken bij het afrekenen van uw artikelen.

Kortingscode voor een percentage korting

Kortingscodes die recht geven op korting

Zoek je naar een kortingscode voor een aantrekkelijk percentage korting, waardoor je niet teveel betaalt voor de aankoop die je op het oog hebt? Wij verzamelen op Kortingfans.be de verschillende kortingscodes en presenteren deze in een handig overzicht. Controleer voor dat je een aankoop doet altijd even over een kortingscode voor een percentage korting beschikbaar is. Op die manier kun je gemakkelijk op de kosten besparen, waardoor je wellicht nog meer andere spullen kunt kopen.

Percentage korting op uw aankoop

Het percentage korting op de aankoop van de kortingscode of kortingsbon wordt automatisch in de totaalprijs verwerkt. Zodra je de code toepast zal het totaalbedrag in het winkelmandje zich aanpassen, of kun je aangeven dat je dit handmatig wilt verversen. Je ziet op die manier direct wat het scheelt door gebruik te maken van een kortingscode. Indien je een kortingscode hebt voor 20% korting, scheelt dat op een aankoop van €120 bijvoorbeeld €24 aan kosten. Het is wat dat betreft meer dan de moeite waard om gebruik te maken van de online kortingen die er beschikbaar zijn.

Gebruik van de kortingscode

Wil je gebruik maken van de kortingscode? Dat is heel eenvoudig. Het is voldoende om de code op te zoeken en deze tijdelijk ergens te noteren, of digitaal te kopiëren. Vervolgens ga je naar de website of webshop van je keuze, om daar het product op te zoeken dat je graag met korting aan wilt schaffen. Ga verder met afrekenen, tot je tijdens het bestelproces de mogelijkheid tegenkomt om een kortingscode in te vullen. Vul deze in en laat de prijs bijwerken, zodat je af kunt rekenen en de korting op je aankoop direct ontvangt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback