Login

Kleding op maat van Dyante Design

Gepubliceerd: 2016-06-07 10:43:23 | Door klaartjedebeijl | 709x bekeken |

Dyante Design, het modemerk van Noraly Veltman, biedt kleding op maat aan in de regio Utrecht. Het bedrijf zelf is gevestigd in Zeist, maar neemt opdrachten aan vanuit heel het land.

Kleding op maat

Dyante Design is is een merk dat kleding op maat maakt voor haar klanten. Met niets minder dan de beste materialen neemt het modemerk genoegen, je kan er dus van uit gaan dat de kleding onderscheidend is ten opzichte van andere merken.De aandacht en liefde voor maatwerk kleding zie je terug tot in het kleinste detail is niet voor niets het slogan van deze jonge mode ontwerpster. De kleding op maat van Dyante Design zal altijd naadloos op uw figuur aansluiten en tot in de kleinste details zijn afgewerkt.De specialisatie van Dyante Design ligt bij bruids-en galajurken op maat. Naast deze twee categorieën zijn er nog veel meer mogelijkheden voor uw eigen kleding op maat. Graag denken wij met u mee out of the box om de passende kleding voor u te maken. Heeft u een uniek idee voor een eigen kleding stuk dan helpen wij u maar al te graag door deze op maat te maken.

Bruidsmode op maat

Een van de allermooiste dagen van je leven is je bruiloft, uiteraard hoort daar prachtige bruidsmode op maat bij. Bij Dyante Design kan je niet alleen de bruidsjurk op maat laten maken, maar ook de jurkjes van de bruidsmeisjes.De bruidsjurk zal geheel naar uw wensen gemaakt worden, Dyante Design zal er voor zorgen dat u als klant van begin tot eind betrokken bent bij het ontwerp van uw bruidsjurk.Op de website van Dyante Design zijn nog veel meer voorbeelden te vinden van kleding op maat. Laat je inspireren en neem gerust vrijblijvend contact op voor uw eigen kledingstuk.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback