Login

Industrieel interieur

Gepubliceerd: 2017-02-09 12:45:51 | Door Lisa | 836x bekeken |

Eigen woning aan het bouwen of aan het verbouwen?

Wil je je eigen woning binnenkort gaan bouwen of wil je je woning verbouwen, dan weet je vast wel dat je hiervoor het best een bepaalde stijl van wonen in je achterhoofd houdt. Weet je niet goed wat je stijl hierbij is of zou kunnen zijn, denk dan bijvoorbeeld maar eens een een industrieel interieur, dit valt met heel veel andere stijlen te combineren! Deze trend blijft bovendien ook tijdloos. Hieronder kan je er alvast meer over lezen.

Wat is een industrieel interieur?

De benaming geeft het eigenlijk wel al wat aan wat het is. Het zijn bijvoorbeeld fabrieken die omgetoverd zijn naar een woning. Dit kan je ook doortrekken in je interieur. Enkele van deze elementen die deze stijl typeren zijn onder andere de ruwe bakstenen muren, de vloeren in beton of in hout, de open plafonds met liggers en buizen, de grote stalen ramen, de open indeling in de woning, kiezen voor donkere meubels, er wordt gekozen voor sobere decoratie, eenvoudige stalen trappen enzovoort. Dit geeft je toch al een beetje een beeld van wat deze stijl met zich meebrengt. Zoals eerder al vermeld, heeft deze stijl het voordeel dat je deze met vele andere stijlen kan combineren, wat het heel handig maakt als je twijfelt tussen meerdere stijlen. 

Industriële badkamer inrichting en industriële keuken inrichting

Soms denken mensen wel eens onterecht dat deze stijl enkel wordt doorgetrokken in de living. Toch is dit niet het geval. Je kan deze stijl ook gerust doortrekken in andere ruimtes in je woning, waaronder bijvoorbeeld de badkamer en de keuken! Wanneer je eigenlijk wel benieuwd bent geworden naar deze stijl, aarzel dan niet om eens deze stijl op te zoeken op het net. Gebruik hierbij zeker ook trefwoorden zoals industriële badkamer inrichting en industriële keuken inrichting. Hierdoor krijg je ook al een beter zicht op alle ruimtes in deze stijl. Bekijk vooral voor jezelf of het bij jou past of niet. 


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Oplader Voor Apple iPhone 5 / 5S / 5C / 6 / 6 PLUS / iPad Mini - USB Lader en Lightning Kabel extra lang 1.40 mtr

Oplader Voor Apple iPhone 5 / 5S / 5C / 6 / 6 PLUS / iPad Mini - USB Lader en Lightning Kabel extra lang 1.40 mtr kopen

Vond u "Industrieel interieur " interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback