Login

Ibiza kleding

Gepubliceerd: 2015-07-20 11:05:00 | Door Sanneb | 1155x bekeken |

Hier lees je alles over de hype van 2015: Ibiza kleding!

Ibiza kleding is enorm populair. Tegenwoordig ontkomt niemand meer aan deze kledingstyle en vele winkels en internetsites bieden deze kleding dan ook aan. Ibiza is een enorm populair vakantiegebied en hier gaan mode labels dan ook graag naar toe, om inspiratie op te doen. Ibiza heeft een aantal kenmerken, wat men direct terug ziet in de kleding. Denk hierbij aan romantisch, kleurrijk, exotisch, gipsy, vrijheid, luxe en toch comfortabel. Volg de populaire trend en voel je heerlijk in de Ibiza kleding. Wilt u direct Ibiza kleding bestellen? Open dan deze link: http://www.byhilke.nl/ibiza-mode/

De Ibiza style wordt ook wel omschreven als een hippie look. Deze style is dan ook ontstaan, door de vele hippies die elke jaar weer naar Ibiza trokken. Mode labels werden enorm geïnspireerd door de kleurrijke en bonte kleding die door de hippies werden gedragen en zodoende werd de Ibiza style gecreëerd. Gelukkig sloeg deze style enorm aan en is de Ibiza style dan ook zeker niet meer weg te denken. Het leuke aan deze style is, dan men tegenwoordig niet meer speciaal naar Ibiza toe hoeft te gaan, om de sfeer te ervaren. Daar zorgt de Ibiza kleding wel voor.

Ibiza kleding staat bekend om de vele tops, tunieken, maxidresses, jurkjes en slippers. Binnen deze style wordt er enorm veel met kleur gewerkt. De kledingstukken zijn enorm kleurrijk en af en toe behoorlijk bont. Ook worden er vele franjes gebruikt, wordt er gewerkt met meerdere stofsoorten en de kledingstukken vallen vaak wat losser en zwieriger. Daarnaast komen er ook veel prints voor.

Naast de Ibiza kleding, wordt er ook veel met accessoires gewerkt, om de look helemaal compleet te maken. Zo mogen kralen niet ontbreken. Kralen worden voornamelijk verwerkt in armbanden en oorbellen, maar ook worden kralen gebruikt voor de print op een leuke top. Zoals al eerder aangegeven horen franjes ook helemaal bij de Ibiza look. De franjes worden voornamelijk in de kleding verwerkt, maar de franjes komen ook terug in tasjes en oorbellen. Het leuke aan de Ibiza style is, dat eigenlijk alles met elkaar gecombineerd mag worden. Niets is te veel.

Ibiza kleding is op dit moment enorm populair bij dames. Toch wordt er ook al Ibiza kleding aangeboden voor kinderen en heren. Deze populaire trend slaat niemand over.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback