Login

Zebra Trends voor iedere dame een musthave

Gepubliceerd: 2014-09-16 19:49:44 | Door franceska | 1675x bekeken |

Zebra Trends voor iedere dame een musthave

Zebra Trends voor iedere dame een musthave

Zebra Trends is op dit moment het hipste tassen merk in modeland. Dit merk brengt hippe tassen op de markt gemaakt voor jong en oud. Tootz verkoopt een breed assortiment aan damestassen.De damestassen van Zebra Trends zijn voor elke gelegenheid geschikt. Moet je boodschappen doen? Heb je een bioscoop avondje met een vriendin? Of ga je naar een Ibiza party aan het strand? Het kan allemaal, Zebra Trends heeft voor iedere gelegenheid een geschikte tas. De tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en erg stevig van kwaliteit. Op een tas van Zebra Trends ontvang je een jaar garantie.

Zebra Trends heeft hippe shoppers van vilt. Deze vilt tassen zijn geschikt voor drukke moeders. Je kan lekker veel spullen in een tas kwijt. Deze shopper van vilt is ruim en heeft een opbergvakje voor je mobiel. De shopper heeft twee stevige lederen hengsels en een drukmagneet om de tas mee te sluiten. 

Zebra Shopper

Zebra Trends voor iedere dame een musthave

Zebra Trends heeft ook de shopper leder look. Tootz verkoopt deze shoppers in het grijs en in het zwart. Deze shopper wordt vaak gekocht door de zakelijke vrouw. Je kunt er gemakkelijk je mac book in kwijt. In de tas zit een portemonneetje, die krijg je er gratis bij. In dit portemonneetje kunt je kleine spulletjes kwijt. Deze leder look shopper is eveneens erg stevig en kun je ook sluiten met een magneetdrukker.

De Zebra Trends tas Barca is een nieuwe aanwinst voor het seizoen herfst/winter 2014. Deze tas is een echte musthave voor dames die van Ibiza mode houden. Deze te gekke tas heeft een leo printje en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze Ibiza style tas is zeer stevig en afsluitbaar met een ritssluiting. In de tas zit een portemonneetje, die krijg je er gratis bij. Deze tas is een echte eyecatcher speciaal voor de dames die van Ibiza mode houden!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback