Login

De zon schijnt

Gepubliceerd: 2014-07-16 19:26:07 | Door franceska | 1008x bekeken |

Na regen komt zonneschijn

De zon schijnt, ik zit heerlijk met mijn frisse limonade in de brandende zon op mijn kleine balkonnetje. Het is de eerste keer sinds tijden dat ik kan genieten van de dingen die ik doe. Ik heb een zware periode achter de rug. De liefde van mijn leven waar ik zeven jaar een relatie mee heb gehad, heeft mij ingeruild voor een meisje van amper twintig jaar.

Ibiza kleding

De zon schijnt

Deze dag heb ik me voorgenomen dat ik op en top ga genieten. Afgelopen week heb ik mezelf extra verwend. Ik ben online alle Ibiza webshops afgestruind en heb de aller leukste Ibiza kleding gekocht.


 Met mijn slanke lijn die ik door de stress heb gekregen pas ik in een kleinere maat dan ooit te voren. Een maatje S, wie had dat nog ooit gedacht dat ik van confectiemaat L naar een S zou gaan? Het beëindigen van mijn relatie met Roel heeft toch nog zijn voordelen gehad!


Bloemende geur

Ik trek mijn slippertjes aan en neem een koude douche. Na de douche doe ik een heerlijk bloemende bodylotion op. De geur van de lotion geeft me een verliefd gevoel van binnen. Ik haal mijn nieuwe Ibiza blouseje uit de verpakking en knip de prijskaartjes ervan af. Dit blouseje is azuur blauw, heeft een lage uitsnijding en is in de hals bedekt met schitterende glitters. Onder dit blouseje trek ik mijn spijkershortje aan. Deze Ibiza kleding had ik veel eerder moeten aanschaffen, want ik zie er oogverblindend uit!Ibiza Style

De zon schijnt

Ik heb die dag een date met mijn onderbuurman. Deze onderbuurman had al verschillende malen gevraagd of ik met hem uit wilde. Maar ik was nog niet over Roel heen, dus ik hield de boot af. 


Giel mijn onder buurman belde aan. Ik was zenuwachtiger dan ooit, hij zag er goed uit. Zo te zien had hij hetzelfde in zijn hoofd betreft het dragen van Ibiza kleding net zoals ik. Hij droeg hoedje met een zwarte band erom heen. 


Een blouse met palmboompjes erop en een kaki driekwart boek. Met zijn prachtige gezicht erop was het net een fotomodel. Het werd nog een gezellige zwoele nacht.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback