Login

Wilt u ook eens de wellness voelen van een schoonheidsspecialiste

Gepubliceerd: 2015-05-26 09:53:48 | Door ClicktoBusiness | 914x bekeken |

Trends and Lifestyle

Wilt u ook eens de wellness voelen van een schoonheidsspecialiste

Zoekt u een schoonheidsspecialist in de buurt van Etten-Leur en Breda die u in de watten legt, uw huid en/of postuur verbeterd? Trends and Lifestyle werkt met de nieuwste technologieën om het lichaam te laten genieten. Waarvoor u ook komt maakt niet uit want onze schoonheidsspecialisten hebben overal een antwoord op en wij gaan samen met u aan de slag tot u volledig tevreden bent. Wij hebben voor iedere hulpvraag een juiste behandeling. Onze schoonheidssalon is gevestigd in Zevenbergen, nabij Dordrecht en Breda. U hoeft enkel nog contact met ons op te nemen via 0168-850529, 06-42080052 of info@trendsandlifestyle.nl om een afspraak te maken.

Wilt u ook eens de wellness voelen van een schoonheidsspecialiste?

Laat u in de watten leggen bij de schoonheidsspecialiste. Als u in Breda woont dan kunt u zo schoonheidssalon Trends and Lifestyle. Wij zijn te vinden in Zevenbergen. Onze salon is specialist in anti-aging. Onze !QMS productlijn geeft iedereen wat ze altijd al wilden: een stralend en gladder gelaat. De verschillende behandelingen van Trends and Lifestyle brengt uw droomfiguur wel heel dichtbij.


Ons concept is natuurlijk geschikt voor mannen als voor vrouwenOnze schoonheidssalon maakt gebruik van de nieuwste middelen om het lichaam te verbeteren. Om wat voor reden u komt geeft niet, de specialisten van Trends and Lifestyle hebben overal een antwoord op en wij gaan door tot u blij bent. Wij hebben voor ieder probleem een goedproduct. Of u nu last heeft van schimmelvoeten, problemen heeft met huidziekten of wanneer u problemen heeft met mee-eters, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook kunnen wij meteen zorgdragen voor een mooier haar . Dit kan onder andere door mesotherapie. Trends and Lifestyle werkt met natuurlijke manier zonder gebruik te maken van plastische chirurgie.

Contacteer Trends and Lifestyle

Wilt u een geïrriteerde en/of rode huid verbeteren of wilt u couperose op het voorhoofd of overtollig vet verminderen met cryotherapie? Wij helpen graag uw gestel in topconditie te brengen en te houden! U hoeft enkel nog contact met ons op te nemen via 0168-850529, 06-42080052 of info@trendsandlifestyle.nl om een afspraak te maken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieClicktoBusiness

ClicktoBusiness

Click to Business gets you on top met scherpe tarieven en een positief resultaat garantie op de zoekresultaten in Google. Click to Business heeft als core business meer online bezoekers genereren.


Like deze focus


Naar boven
Feedback