Login

Trouwtrends 2014

Gepubliceerd: 2014-04-24 07:38:53 | Door MPaul | 1104x bekeken |

Trouwtrends 2014

Is jullie huwelijksdag in dit jaar gepland, dan zullen jullie als het goed is al een eind op weg zijn met de voorbereidingen. De één vindt voorbereidingen heel leuk, de ander stressvol, maar het moet hoe dan ook gebeuren. Je moet over alles nadenken en er is een grote markt voor bruidsparen. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends te spotten om jullie bruiloft helemaal te stylen naar jullie smaak. Wij geven je styling tips anno 2014!

Kleuren

Blauw met wit is helemaal hot in 2014. Dan hebben we het voornamelijk over koningsblauw en marineblauw, maar ook turquoise is een goede keuze voor dit jaar. Deze zeekleuren zijn een mooi contrast met wit, grijs en zelfs met groen en roze. Je kunt er bijna alle kanten mee op. Zijn jullie niet zo van het blauw, dan kan je ook nog wegkomen met pastel- en rozetinten, zoals oud roze, zalm, koraalkleur en fuchsia. Het is heel leuk om een kleurthema toe te passen. Tafeldecoraties, kaarsen, de uitnodigingen en (haar)accessoires kun je bijvoorbeeld allemaal in deze rozetinten aanschaffen wat een heel leuk effect geeft. Klassiek en vintage is helemaal weer terug en veel bruidsparen passen dit thema toe op hun grote dag. Je kunt bijvoorbeeld de ruimtes aankleden met klassieke spulletjes, een kanten trouwjurk kopen en ouderwetse muziek draaien enzovoort. De bruidsmode is wel het belangrijkste item dat helemaal in het thema past, want daar wordt het meest naar gekeken. Het is leuk als je ook een fotograaf kiest die klassieke foto’s maakt. 

Photobooth

De photobooth is de leukste uitvinding op het gebied van trouwerijen als je het mij vraagt. Je gasten kunnen ontzettend veel lol hebben in de photobooth waar je met meerdere personen in kunt gaan. Zet een aantal verkleedspullen of ‘props’ neer (bijvoorbeeld snorretjes en brilletjes op een stokje) en de fun kan beginnen. Vooral naarmate de avond vordert zullen er steeds grappigere foto’s uit de photobooth rollen. Het is ook een leuk idee om elke foto twee keer uit te laten printen: één voor het gastenboek en één als bedankje. Is dat ook gelijk geregeld! 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieMPaul


Like deze focus


Naar boven
Feedback