Login

Elke minuut kost geld

Gepubliceerd: 2014-02-07 11:33:49 | Door franceska | 1095x bekeken |

De stad waar elke minuut geld waard is

Ik woon in een stad waar elke minuut daadwerkelijk uitgedrukt kan worden in geld. Ik heb het over de stad New York. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik naar deze stad vertrokken om te gaan werken. Eenmaal ingetrokken in deze geweldige stad ontmoette ik Richard mijn man waar ik vijf jaar geleden mee trouwde en nu een huis hebben gekocht in Brooklyn

Een stad met veel mogelijkheden

New York city is een stad die bruist. De meeste mensen kennen het van de bekende winkelstraten. Maar behalve dat is het ook een stad waar je dromen echt uitkomen, als je er hard genoeg aan werkt. Deze stad biedt ontzettend veel mogelijkheden om aan je carrière te bouwen. 

Ik ben daar aan de slag gegaan als administrator voor een groot internationaal bedrijf. In eerste instantie was het niet de beste baan die ik ooit had gehad, maar het bedrijf gaf mij mogelijkheden om door te groeien. 

Drukte in de stad

Elke minuut kost geld

Voor mijn werk moet ik vaak op bezoek naar klanten. Ik zorg dat ik altijd een kwartier eerder vertrek, want de drukte in New York krijg je er in deze stad gratis bij.

Vorige week heb ik voor mezelf een Ernest horloge aangeschaft. Ik vind Ernest best een grappige naam. Het voordeel aan deze horloges is dat ze erg degelijk zijn, niet te veel opvallende met glittertjes of glimmertjes. Daarnaast zijn ze ook niet de duur in aanschaf. Je koopt namelijk al een Ernest horloge voor € 19,95.

Nooit meer te laat komen

Ik kom dus nooit te laat aan op afspraken van klanten. Behalve als de metro te laat arriveert.

Je kan deze horloges ook in Nederland kopen, namelijk via de webshop www.tootz.nl

Deze webshop heeft gratis verzendkosten, dus als je in Nederland, België of Duistland woont, dan kun je kosteloos via deze site bestellen. Ideaal toch?


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback