Login

Ernest Horloge

Gepubliceerd: 2014-01-11 18:32:59 | Door franceska | 1728x bekeken |

Trendy horloges voor een betaalbare prijs

Ernest Horloge

Kort geleden ben ik mijn zoektocht begonnen naar een trendy horloge voor een betaalbare prijs. Op mijn huidige horloges was ik uitgekeken. Bovendien was ik op zoek naar iets nieuws, een horloge met een frisse uitstraling. De voorwaarde was dat het horloge moest voldoen aan: betaalbaarheid, stevigheid en hippe uitstraling. Ik weet het, ik maak het mezelf niet gemakkelijk, maar ik moet wel voor 100% verliefd zijn op mijn nieuwe horloge. Maar waar vind ik mijn nieuwe horloge?

Ernest Horloge

Rubberen bandje

Bij een collega had ik een hip horloge om haar arm gezien. Een horloge met een wit rubberen bandje. Ik begon me dus te oriënteren naar een dergelijk horloge. Tijdens mijn zoektocht kwam ik verschillende horloges tegen in verschillende prijscategorieën. Een horloge van 100 euro vond ik gewoon weg te duur. Ik zocht een horloge van rond de 20 euro.

Ernest horloges 

Op een verjaardag trof ik een meisje die een webshop wist met betaalbare producten genaamd Tootz. Deze webshop zou volgens haar Ernest horloges verkopen. Deze Ernest horloges zouden geïnspireerd zijn van de grotere horloge merken, maar veel meer betaalbaar qua prijs. 

Eenmaal thuis gekomen dook ik meteen achter het internet.

Ernest Horloge

Webshop TOOTZ.nl

Op TOOTZ.nl trof ik verschillende kleuren Ernest horloges aan, zwart, oude roze, wit, in alle kleuren van de regenboog. De Ernest horloges bij TOOTZ.nl hebben een rubberen bandje en zijn in elke maat verstelbaar. Ideaal dus, want voor mensen met een slanke pols zijn deze horloges uitermate geschikt. 

Volgende dag in huis

Uiteindelijk ben ik voor het Ernest horloge met een  ‘plain roze’ gegaan. De kleur van het rubberen bandje is oud roze. Het is net een designer horloge, maar ik heb er maar € 19,95 voor betaald.

Wanneer je bij tootz.nl voor 15:00 uur besteld doen ze je pakketje dezelfde dag nog op de post. Meestal heb je het product dan de volgende dag in huis. 

Drie verschillende kleuren

De reacties om mijn Ernest horloge waren fantastisch. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen om mijn horloge. Al mijn vriendinnen hebben ook al een Ernest horloge gekocht via TOOTZ.nl. En omdat de horloges zo goedkoop zijn heb ik ze uiteindelijk in drie verschillende kleuren gekocht. Zo kan ik ze nog eens afwisselen en heb ik voor elke kleding outfit een bijpassend horloge.

Bijpassende armbandjes

Naast de horloges van Ernest verkoopt TOOTZ.nl ook nog andere accessoires. De producten die TOOTZ.nl verkoopt zijn echt de moeite waard. Zo heb ik er ook bijpassende armbandjes gekocht. Ik ben erg blij met het merk Ernest en dank TOOTZ.nl voor de geweldige service. Ze krijgen nu trouwens ook horloges voor de zomer op de site, dus als ik mijn salaris weer heb ontvangen ga ik stiekem nog even kijken op de site.


Deel:

Reacties


Laura Jansen | 2014-01-11 21:34:42

Onlangs heb ik een horloge gekocht. Ik ben er heel blij mee. Groetjes, Laura

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback