Login

Becksondergaard een trendy merk uit Denemarken

Gepubliceerd: 2014-01-04 19:11:11 | Door franceska | 1477x bekeken |

Becksondergaard

Becksondergaard sinds 2013 in de collectie bij TOOTZ.nl een trendy merk uit Denemarken. Het trendy modemerk heeft verschillende producten in haar assortiment. Voor het grootste deel vervaardigen zij hippe shawls, maar het merk brengt ook andere producten op de markt zoals, tassen, sieraden en portemonneetjes.

In de collectie, om trots op te zijn

Becksondergaard een trendy merk uit Denemarken

TOOTZ.nl is trots op zo’n trendy mode merk in haar collectie. Het merk Becksondergaard is een van de grootset merken in haar collectie. Het merk staat garant voor kwaliteit.

Voor een gemiddelde shawl betaal je € 79,-. Het merk bevind zich in het hoger segment van de markt. Het wordt vooral gekocht door mensen met een goede baan of een hogere opleiding.

Kunstwerkje aan je hals
De shawls van Becksondergaard zijn een kunstwerkje aan je hals. Bij TOOTZ.nl kun je verschillende modellen shawls vinden. Zo heb je de basic shawl Supersize Nova. Deze shawl is altijd in de collectie en is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Naast deze standaard shawl heeft TOOTZ.nl ook shawls met andere motiefjes. Zo heb je harten motieven, motieven van een boom en motieven van vogels op je shawl. Voor ieder wat wils!

Becksondergaard accessoires

Becksondergaard een trendy merk uit Denemarken

Becksondergaard brengt verschillende lederen accessoires op de markt. TOOTZ.nl verkoopt verschillende accessoires van dit merk zoals, sleutelhangers, telefoonhoesjes, portemonnees. Alle accessoires zijn van 100% leder. Dit leder is niet afkomstig van de koe, zoals wij die kennen, maar van de paling, lees vis. Deze paling wordt gevangen in Denemarken en wordt gebruikt voor het vervaardigen van luxe mode accessoires. Het leer van de paling is uitermate geschikt voor het vervaardigen van trendy producten. Het is stevig, het ruikt niet en het heeft een exclusieve uitstraling. 

Innovatie sinds 2005
Het luxe merk probeert steeds meer te innoveren in nieuwe ontwikkelinningen. De twee eigenaren Lis Beck en Anna Sondergaard zijn ambitieuze dames. Vanaf 2005 is het merk op de markt en groeit het in zijn populariteit. We zullen nog veel van het Deense merk Becksondergaard horen en zien. Houd daarom vooral de site van www.tootz.nl in de gaten. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback