Login

Ibiza Style

Gepubliceerd: 2014-03-05 13:07:53 | Door franceska | 1604x bekeken |

Natte aarde

Ibiza Style

Haastig duw ik mijn vinger in de natte aarde. Het is heerlijk weer, maar de zon gaat al onder op het balkon van mijn appartement in Utrecht. Ik woon hier heerlijk aan de singel. Aan de overkant van mijn woning lopen er honden met hun baasjes door het park. Je hoort ze blaffen en zie ze vrolijk achter elkaar aanrennen. Het laatste plantje duw ik vast in de grond. Zo klaar, zeg ik tegen mijzelf. Ik blijf even op mijn balkon zitten en realiseer mij dat ik ontzettend heb geboft. Een appartement als deze is haast onbetaalbaar. En ook al heb je het geld, dan is het ontzettend moeilijk om aan zo’n woning te komen.

Advocaten bureaus

Ibiza Style

De wijk waarin ik woon kenmerkt zich door de vele advocaten bureaus. Vele panden worden gehuurd door kantoren. Dit is ook de reden dat er veel dure auto’s in de straat staan.

Ik kijk nog eens naar beneden. Er fietsen vaders met kinderen voorop in een zitje. Er fietsen mensen fluitend over straat. Er loopt een oude vrouw met een iets te jonge herdershond. Maar wat me nog het meest opvalt is het aantal studenten die op hun mooist zijn gekleed. De meisjes hebben zo te zien de zomer in de bol. 

Echte hippies

Als echte hippies fietsen de studentes voorbij in hun ietwat te korte rokjes. Zo te zien is de Ibiza style in 2014 een mode trend. Vlechten in het haar, kraaltjes aan je laarzen, veren aan je oorbellen.

Die Ibiza style die spreekt mij wel aan. Daarom besluit ik die avond de stad in te gaan. Het is tenslotte koopavond. Ik besluit rond etenstijd mijn appartement te verlaten. Dan is het nog niet al te druk in de stad.

In de stad vind ik talloze mode accessoires die bij mijn ideale Ibiza style outfit passen. 

Datzelfde weekend vertel ik mijn vriendin over de nieuwe Ibiza Style die ik draag. Ook zij waren allemaal enthousiast over de nieuwe mode trend van 2014. kijk ook eens op fashionblogster voor meer inspiratie.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback