Login

Screenline – De nieuwste trend in zonwering

Gepubliceerd: 2016-07-22 12:26:52 | Door Willems81 | 812x bekeken |

Screenline – De nieuwste trend in zonwering

Screenline is de nieuwe rage in zonwering. Wil je weten waarom? Lees dan dit artikel!

Screenline – De nieuwste trend in zonwering

Screenline – De nieuwste trend in zonwering

Screenline van Pilkington is de nieuwste trend op het gebied van zonwering. Deze zonwering zit namelijk niet voor of achter de beglazing maar ertussen! Hier mee is Pilkington de eerste die dit type zonwering op de markt brengt.

Voordelen van Screenline

Bij screenline zit de zonwering natuurlijk niet voor niets tussen het raam. De zonwering op deze manier indelen heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is screenline:

1.       Duurzaam

2.       Hygiënisch

3.       Leverbaar met automatische bediening

Waarom is het zo duurzaam?

Screenline is uitermate duurzaam. Dat betekent dat het lang mee gaat en niet snel aan vervanging toe is. Screenline heeft deze duurzaamheid aan een aantal elementen te danken

1.       De zonwering zit tussen het glas dus er is geen mogelijkheid dat iemand de screenline zonwering kan beschadigen door er per ongeluk tegen aan te stoten.

2.       Screenline is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het veel langer mee gaat dan een standaard zonwering.

Waarom is het hygiënisch?

Screenline is erg hygiënisch omdat de zonwering geen stof kan vangen. Bij de reguliere variant valt er vaak veel stof op de zonwering. Hierdoor moet er veel en vaak afgestoft worden wil je de het mooi schoon houden. Dat is met de zonwering tussen glas van Screenline verleden tijd. Je hoeft dus voortaan alleen nog maar de ramen schoon te houden!

Automatische bediening mogelijk

Uiteraard is het product ook gewoon leverbaar met handmatige bediening van de jaloezieën. Maar helemaal gaaf is de automatische bediening. Hierdoor kun je de jaloezieën op afstand verstellen. Hiermee voorkom je dat je het raam aanraakt en dat er vetvlekken op het raam komen. Dus kies je voor de elektrische variant? Dan hoef je de ramen hoogst waarschijnlijk minder vaak schoon te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website of ga langs bij een van de vele verkooppunten van Pilkington Screenline. Wil je weten of er een dealer bij jou in de buurt zit? Bekijk dan de hier de verkooppunten.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback