Login

Houten speelgoed steeds meer populairder.

Gepubliceerd: 2015-10-09 08:30:57 | Door Sanneb | 829x bekeken |

Houten speelgoed steeds meer populairder.

Houten speelgoed is een hyper in Nederland. Steeds meer consumenten gaan over tot de aankoop van houten artikelen. Hier leest u waarom!

Speelgoed is een omvangrijk product. Onder speelgoed vallen zeer veel verschillende categorieën. Voor iedere leeftijd categorie bestaan er een aantal specifieke producten die tot die leeftijdscategorie behoren. Zelf voor volwassenen zijn er tal van producten waarmee men kan “spelen”. Denk hier bijvoorbeeld aan computers en consoles. Door de jaren heen is het aanbod aan speelgoed alleen maar groter geworden. Steeds meer fabrikanten spelen in op de vraag van de consument. Wel is te merken dat bepaalde categorieën speelgoed steeds korter populair blijven. Men spreekt hiervan dan ook van een trend. De laatste jaren zijn er veel trends binnen de speelgoedbranche voorbij gekomen.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is op dit moment één van de belangrijkste trends binnen de speelgoedbranche.  Houten speelgoed is voornamelijk bedoeld voor jonge kinderen van 2 tot 5 jaar. Deze groep geniet nog steeds van het “pure speelgoed”. Hieronder valt speelgoed waar nog of nauwelijks franje aan zit. Een belangrijk voordeel van speelgoed  dat van hout gemaakt is dat het sterk en stevig is. Het is dan ook speelgoed dat niet snel kapot gaat en lang meegaat. Deze kenmerken passen precies bij de doelgroep waar het voor bedoeld is .

Goedkoop en veel variaties

Een ander belangrijk voordeel van houten speelgoed is dat het relatief goedkoop is. Doordat hout niet erg duur is er weinig specialistische kenmerken aan de producten zitten zijn de producten voor weinig geld te koop. Een andere belangrijk punt is de diversiteit van het assortimenten. Er zijn erg veel verschillende producten van hout. Eigenlijk is er voor iedere kind wel een passend product te vinden. Naast houten speelgoed zijn er steeds meer producten en accessoires die van hout worden gemaakt. Hierbij moet men denken aan telefoonhoesjes, horloges die van hout zijn gemaakt en zonnebrillen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback