Login

Het is Hot in Londen !

Gepubliceerd: 2014-11-13 13:12:52 | Door korting | 1390x bekeken |

Het is winter en hot in Londen

Het is Hot in Londen !

Als je kennis hebt gemaakt met The Sylvie Lingerie Collection, dan zul je moeten toegeven dat het een erg mooi sinterklaascadeau kan zijn voor jezelf of voor een goede vriendin. Wie ga je verrassen? Let op, want het is een beperkte collectie en wie het eerst komt het eerst maalt! De lingeriecollectie is prachtig en kijk maar eens naar de details

De Sylvie Lingerie Collection

Als je kennis hebt gemaakt met The Sylvie Lingerie Collection, dan zul je moeten toegeven dat het een erg mooi sinterklaascadeau kan zijn voor jezelf of voor een goede vriendin. Wie ha je verrassen? Let op, want het is een beperkte collectie en wie het eerst komt het eerst maalt! De lingeriecollectie is prachtig en kijk maar eens naar de details  Daar wil je een goede vriendin toch ook graag in zien?

Verras je partner daarom nu met The Sylvie Collection bijvoorbeeld als sinterklaas surprise. Je hebt nu nog volop de keuze om voor haar wat moois uit te kiezen, wees daarom de liefste partner ooit en verras haar. Als je niet zo goed weet wat ze mooi vindt, fantaseer dan eens over je vriendin in deze lingerie… Waarin zou jij haar graag willen zien? Je kent haar vast en zeker lang genoeg om haar smaak te kennen dus maak het nu persoonlijk en kies het zelf voor haar uit! Ze zal extra verrast zijn als je wat uit The Sylvie Collection aan haar geeft, het ideale sinterklaascadeau!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback