Login

Gratis datingsites

Gepubliceerd: 2014-12-14 20:46:58 | Door Navidof | 1051x bekeken |

Gratis datingsites: zijn ze wel echt gratis?

Gratis datingsites

Er zijn veel datingsites die zeggen dat ze gratis zijn maar het niet waarmaken. Deze datingsites zijn niet helemaal gratis terwijl ze dit wel min of meer zeggen in de uitingen. In de reclame of advertenties zeggen de datingsites dat ze gratis zijn maar als je je vervolgens aanmeldt kom je erachter dat er betaald moet worden voor bepaalde basisfuncties. De belangrijkste functie om te bepalen of een datingsite gratis is of niet ligt aan het berichten versturen. Een datingsite is gratis als je gratis berichten kunt versturen naar andere singles. Als dit niet mogelijk is dan is er sprake van een betaalde datingsite.

Wat is het verschil?

De verschillen tussen een gratis datingsite en een betaalde datingsite zijn meestal niet groot. Het verschil is doorgaans dat er bij een gratis datingsite niet betaald hoeft te worden. Voor de rest zijn de verschillen niet zo groot. Bij de gratis datingsites is het mogelijk om te zoeken naar andere singles en contact op te nemen als je de single leuk vindt. Dit werkt op precies dezelfde manier als bij een betaalde datingsite. Doordat veel mensen er niet voor willen betalen is het meestal drukker op de gratis datingsites.

Als een datingsite gratis dan betekent dit niet dat de datingsite minder veilig of betrouwbaar is. Zo werkt het niet. Het is mogelijk dat dezelfde singles op de gratis en betaalde datingsite zitten. Veel mensen denken dat de kwaliteit van de singles minder is op de gratis datingsite maar dat is niet zo. Niet iedereen heeft het geld er voor over als het ook gratis kan. Over het algemeen zijn de personen op een betaalde datingsite serieuzer op zoek naar een relatie dan op de gratis datingsites. De gratis datingsites worden ook gebruikt door singles die alleen willen chatten of een leuk gesprek willen. De drempel bij een gratis datingsite is lager.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieNavidof


Like deze focus


Naar boven
Feedback