Login

Fietsen als ontspanningsmiddel

Gepubliceerd: 2014-10-13 12:49:57 | Door sannevermeulen | 986x bekeken |

drukker wordende fietsroutes

Fietsen als ontspanningsmiddel

Steeds meer mensen zien fietsen niet alleen als een effectief, goedkoop vervoersmiddel maar ook als een manier van ontspanning. Daardoor is het vanzelfsprekend dat het steeds drukker wordt op de (ANWB) fietsroutes, die steeds verder worden uitgebreid.

Landelijk

Landelijke fietsroutes zijn sterk in opkomst, en in de zomer zijn dit echte hotspots aan het worden! De ijssalons, cafés, theehuizen of andere zaken profiteren hier van mee door de fietsers optimaal te bedienen. Niet alleen onder ouderen wordt dit populairder, maar ook steeds vaker stappen jonge stellen op de fiets. Het grote voordeel is dat je er even helemaal tussen uit bent, terwijl het je niets kost!

Crisis

Een trend ontstaan vanuit de crisis, maar die wordt doorgevoerd omdat het goed bevalt. Het klinkt onwaarschijnlijk maar vakanties binnen Nederland lijken populairder dan ooit, en niet alleen de grote steden profiteren ervan. Winkels als Velospecials.nl komen met de mooiste retrofietsen op de proppen, en zien de populariteit van de elektrische fiets ook toenemen. 

Fietsroutes

De landelijke fietsroutes beslaan in totaal ongeveer 4500 kilometer. Je fietst door het plattelandsgebied, natuurgebieden, langs de kust of juist richting de stad. Vaak zijn deze samengevoegd met bijvoorbeeld hotelovernachtingen, extra ontspanningsmogelijkheden overweg of juist eetgelegenheden. Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSannevermeulen


Like deze focus


Naar boven
Feedback