Login

feestartikelen

Gepubliceerd: 2016-05-31 08:56:31 | Door Lisa | 719x bekeken |

Geef een unieke ambiance aan ieder feestje met woordslingers van Engel.

Als je iets te vieren hebt, is dat heel persoonlijk. Een feest moet een gelegenheid zijn waarbij individualiteit benadrukt wordt, en je met zijn allen een speciale gebeurtenis viert. Een woordslinger past daar perfect bij. Bij Engel. vindt je vele verschillende woordslingers, waarmee je een feest een duidelijke persoonlijke invulling kunt geven. Als het tijd is om de slingers weer uit de kast te halen, heb je daarmee voortaan een troef achter de hand waarmee ieder feest een bijzondere en unieke gelegenheid wordt. Je kunt namelijk in slingervorm ieder woord uitspellen dat je maar wil. Op die manier wordt ieder feestje met wat hulp van Engel. een spetterend succes.

Wie zijn Engel?

Engel. is een bedrijf dat feestartikelen verkoopt via het internet. Het kleine en sympathieke bedrijfje wil graag zorgen dat de passie en het plezier waarmee producten uitgekozen en verkocht worden, ook bij jou in de woonkamer merkbaar is. Dat doel wordt bereikt met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit, geproduceerd op een duurzame wijze en in ateliers die goed letten op arbeidsomstandigheden en veiligheid. Engel. stimuleert naast vrolijkheid ook vooral creativiteit. Je kunt er dus veel doe-het-zelf-sets kopen, waarmee je je eigen feestversieringen kunt maken bijvoorbeeld. Naast een feestartikelenwinkel is Engel. ook een groothandel, dus als je als bedrijf geïnteresseerd bent in de producten die Engel. verkoopt kun je hier ook goed terecht.

Een woordslinger is een mooie toevoeging aan ieder feestje

Met een woordslinger kun je ieder woord dat je wil in slingervorm aan de wand of door de kamer hangen. Voor een kinderfeestje of verjaardag, maar ook voor een huwelijk of jubileum of een andere feestelijke gelegenheid is dat een prachtige toevoeging, waarmee de sfeer meteen goed is gezet. De woordslingers, die verkrijgbaar zijn in gemengde kleuren, maar ook in zwart en zelfs in goud, kun je steeds opnieuw gebruiken. Je bedenkt namelijk zelf welke letters je wil gebruiken en zet ze met splitpennen aan elkaar vast. Heeft de slinger zijn vrolijke functie vervuld, dan kun je hem aan het einde van het feestje weer uit elkaar halen en de losse letters opbergen. Klaar voor een volgend gebruik. In één set krijg je 122 letters, cijfers en symbolen. Met een beetje fantasie kun je dus iedere boodschap in elkaar knutselen die je maar wil.

Een woordslinger als middelpunt van de decoratie

Een enkele losse slinger is natuurlijk niet genoeg om een feestelijke stemming te creëren, maar het is zeker een goed begin. Ben je op zoek naar een volledige decoratie om een heel feestje aan te kleden, dan kun je de woordslinger (of woordslingers) prima combineren met andere producten van Engel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vrolijke muurdecoraties, de pompons of de bloemen, waar je een uitgebreid assortiment van kunt vinden in de webwinkel? Alle producten bij Engel. worden gemaakt en geleverd met veel aandacht voor kwaliteit en de klant. Op die manier garandeer je een goed feestje. Kijk dus snel rond op de website en maak het aankomende feest onvergetelijk.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback