Login

FashionExclusive.nl introduceert nieuwe collectie

Gepubliceerd: 2014-04-29 17:07:45 | Door FashionExclusive | 878x bekeken |

Nieuw: Zomer Collectie bij FashionExclusive.nl

FashionExclusive.nl introduceert nieuwe collectie

FashionExclusive.nl is nieuw en anders. Niet zomaar 80.000 items en merken, maar een paar exclusive mooie fashion merken, met artikelen die net iets anders zijn. Fashion items waarmee je niet iedereen ziet lopen. Edgy, stoer of sexy en toch betaalbaar. Mooie fashion items voor de jonge vrouw.

FashionExclusive.nl biedt momenteel een viertal merken. Zo vind je er twee nederlandse merken Articles en Jacky Luxury maar ook de twee Deense merken mbyM en ICHI. Zo kan je kiezen uit een goed uitgebalanceerd assortiment met onder andere tops, broeken, jurken, jumpsuits, jassen vesten en blazers. 

Articles speelt erg in op de trends, is erg fashionable, vrouwelijk en bedoeld voor de sophisticated vrouw. Comfort en style staan hier centraal.

Met ICHI kiest FashionExclusive.nl voor gewaagde combi's van diverse stoffen en kleuren. Alles kan, niks is fout. 

Jacky Luxury is voor de stoere, sexy en zelfverzekerde Nederlandse vrouw. Je herkent de collectie van Jacky Luxury aan de Bohemian looks gecombineerd met mooie prints en vrolijke kleuren.

Het Deense mbyM staat voor vrouwelijk én stoer. Je ziet contrasten in overvloed in de lentecollectie. Denk dan aan poëtische power prints en abstracte prints met ledereffecten en grove details.

Check nu de nieuwste collectie op FashionExclusive.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFashionExclusive


Like deze focus


Naar boven
Feedback